2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 22. märts 2013

Their Virgin Princess

Raamat: Their Virgin Princess (Masters of Ménage #4) by Shayla Black, Lexi Blake (2006)
Hinne: C
Alea Binte al Mussad, Berzakistani printsess, rööviti kui ta käis ülikoolis, teda piinati vaimselt ning sunniti vaatama teiste temasuguste röövitud tüdrukute seksuaalset piinamist. Ta päästeti piinajate käest, kuid mitte enne kui hirm ning ta lõhkikäristatud hing ta enesesse tõmbuma sundisid. Kaks aastat hiljem elab ta lossi suletud uste ning ta enda ehitatud müüride taga. Alead ümbritseb teda jumaldav perekond, kuid ta tunneb end endiselt üksinda – väljaarvatud siis kui teda ümbritsevad talle määratud kolm ihukaitsjat, kes püüavad teda kaitsta isegi siis kui Alea selle vastu on. Pealegi ahvatlevad Alea ihukaitsjad teda kirega, millele ta ilmselt ei suuda vastu panna.

Kolm tugevat sõdurit on otsustanud Alea enda omaks teha …

Dane Mitchell, Cooper Evans ja Landon Nix on kõik tahtnud Alead sellest momendist kui nad teda esmakordselt nägid. Neid on tagasi hoidnud vaid nende kohustus teda kaitsta ning Alea haprus. Siiani on nad Printsesse kaugel jumaldanud, olles otsustanud talle oma tunnetest rääkida niipea kui võimalus avaneb. Kui Alea avastab, et keegi püüab teda endiselt tappa, hakkab ta ise punuma plaani, kuidas põgeneda teda ähvardava ohu ning kirest lõõmavate ihukaitsjate eest. Dane, Coop ja Lan ei kavatsegi tal minna lasta. Kui nad kõik koos end asustamata saarelt leiavad, kaovad kõik siduvad reeglid ja piirid, ning ka Alea südant ümbritsev jääkoorik hakkab sulama. Kuid kui argipäev taas julmalt kohale jõuab, peab Alea endas leidma oskuse armastada enne kui tema elu kallale taas kiputakse.
Erotica

See on siis Shayla Blacki ja Lexi Blake Menage sarja neljas raamat. Esimesed kaks polnudki päris pahad, kuid viimased kaks … natuke üle võlli.
Ma saan aru ei kuskil on müstiliselt rikas nafta riik Berzakistan, kus on kombeks, et kuningapere naistel on kolm meest ja kolm printsi (või siis ka rohkem) võtavad ühe naise, et nad ei peaks oma riiki vendade vahel ära jagama. Hahahahah. Ok, see selleks.
Ühesõnaga, üks tüdruk ja kolm turvameest – klassika. Tüdruk tahab aga ei julge ja peale selle kõige on ta ka neitsi, otse loomulikult.
Nagu võluväel ähvardab keegi meie kangelanna elu – ja kuigi lugejale on pea algusest peale selge, kes see pahar on, siis raamatutegelased on vaatamata kõigile oma eradetektiividele ning turvameeste hordidele täiesti pimedad ning ullikesed. Kuna kangelanna elu on ohus, siis tuleb ju loomulikult ta kindlasse kohta viia, kuid teel sinna kukub lennuk alla IMEILUSA üksiku saare ligidal. Saartele jõuavad vaid kangelanna ja tema turvamehed, paar kotti, milles on BDSM mänguasjad, kuid kott kondoomidega kaob ookeani sügavustesse :D metall ju ei vaju põhja, kuid kumm, kaob kui kahurikuul :D.
Pärast pikka moosimist ja kudrutamist jõutakse siis ka lõpuks asjani. Ning vaatamata sellele, et see on juba teab mitmes raamat mida Black ja Blake neitsitest kirjutavad on siiski tegu ühe klassikalise Blind Dick’s Bluff situatsiooniga, kus neitsinahk on peidetud kuhugi sügavale sisemusse :D.
Aga pole hullu, meie kangelased elavad mugavat Sinise Laguuni elu, kuni lõpuks otsustatakse nad siiski sealt saarelt ära tuua – tuli välja, et vennad teadsid juba ammu, kus nende õde oli, neil oli lihtsalt muud tegemist vahepeal.
Ja kui nad kõik siis õnnelikult taas tsivilisatsiooni on jõudnud, siis loomulikult ehitab meie kangelanna endale kiiresti taas seinad ümber, sest kes teda vaesekest ikka enam armastab ja see tüüpiline nutulaul, kuni ilmub välja armukade parim sõbranna, kes juba raamatu alguse oli oma küüsi näidanud, mida mitte keegi ju ei näinud ja meie kolm turvameest tormavad oma nüüdseks juba rasedat kihlatut päästma.
Klassika, kuid vahel võib ju neid paarisaja lehelisi naistekaid ka lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar