2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 4. aprill 2013

Beyond Control

Raamat: Beyond Control (Beyond #2) by Kit Rocha (2013)
Hinne: B
Ta keeldub kellelegi kuulumast
Alexa Parrino põgenes eluaegsest teenindamisest ning jäi ellu ohtlikel tänavatel. Temast on saanud üks kõige usaldusväärsem ning mõjuvõimsam inimene Neljandas Sektoris, kus O’Kane kamp valitseb hedonistlikult kuid tugevalt. Lex on juba aastaid olnud valitsemisahela tipus, ning pole olemas midagi, mida ta kamba heaks ei teeks … või nende juhi heaks. Ta valetab, varastab ning tapab – kuid ta ei kummarda kellegi ees, isegi mitte Dallas O’Kane ees.

Tema ei nõustu vähemaga.
Dallas on võidelnud kaua ning raskelt, et saavutada mingisugustki korda sektorites valitsevas kaoses. Tema inimesi ähvardavad nii suured kui ka väiksed ohud, kuid ta saab nende kõigiga hakkama. Ta salaalkoholi äri õitseb ning uued võimalused lisavad hoogu juurde ta ambitsioonidele. Lex saaks aidata Dallast ta impeeriumi suurendamisel ja see on miski mida Dallas ihkab pea sama palju kui ta ihkab Lexi. Ning mitte keegi ei ütle ei Neljanda Sektori kuningale.
Voodisse minek on kerge, kuid nende seksuaalsed mängud pole kaugeltki mitte kergete killast. Meeldimine muutub kiiresti kinnisideeks ning nende ettevaatlik tants peadpööritava domineerimise ning meeldiva allumise ümber toob päevavalgele sellise sügava ning tugeva vajaduse mis võib neid mõlemaid hävitada.
Erotica, Dystopia

See on siis järg Beyond Shame raamtule. Selles sarjas on veel üks lühilugu Beyond Denial ja kaks pikemat tulemas.

Seekord on siis tegu Lexi ja Dallase looga. Kuigi ka see raamat on nõretavalt kuum Vibrator Book Club raamat, siis selles loos tutvustatakse juba rohkem kui vaid ühte sektorit. Seekord tutvume ka Sektor Kaks ja Sektor Viis juhtidega. Lisaks armastusloole on siin raamatus ka võimuvõitlus ja uued võimalused.

Üsna tihti on sellistes sarjaraamatutes, kus iga osa on pühendatud ühele paarile, see tendents, et järgnevates raamatutes on eelmise raamatu paari väga vähe mainitud, kuid seda mitte selles sarjas. Siin on kõik tegelased väga tähtsad lihtsalt hetkeks on rambivalgus rohkem kahele neist suunatud.

Taas kord, hea sari ja hea raamat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar