2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 2. mai 2013

Just for the Summer

Raamat: Just for the Summer (Lake Bliss #1) by Jenna Rutland (2013)
Hinne: C
Dani Dullivan on läinud Bliss järve äärde, et kirjutada oma viimast kokaraamatut ning natuke puhata. Pärast möödunud aastat on ta oma suvise puhkuse ära teeninud ning seda aega tahab ta ka kasutada selleks, et asjad oma elus õigesse tähtsuse järjekorda seada ning leida kinnitust, et ta varasemad otsused on olnud õiged. Kuid sellest hetkest alates, kui ta kohtub üksikisa ning kohaliku šerifi Matt Reganiga, on tal väga raske endale sisendada, et elu Bliss järvest eemal on täpselt sama palju väärt, kui oleks elu järve ääres.

Hiljuti lahutatud Matt on valmis uueks suhteks, kuid ta ei taha midagi lühiajalist – ta poeg vajab kindlust ning samuti vajab seda ka ta süda. Tema õnnetuseks jääb ta silm aga pidama sõnakal ning patuselt seksikal preili Sullivanil. Kuid kui Matt saab teada Dani saladuse, kas ta veel tahab, et Dani jääks? Või oli nende armastus loodud vaid üheks suveks?
Romance,

Selline tõeline suvine lugemine rannas või siis lennukis teel randa. See raamat on ju vaid 131 lehekülge. Paar tundi lugeda.

Ja sisu – tõsine mitte midagi erilist. Üks tütarlaps, kes teismelisena on käinud ühel peol, millel olid vägagi ootamatud tagajärjed, läheb pärast oma ema surma otsima puhkust ja ka oma adopteerimisele antud poega. Ta tahab vaid näha, et temaga on kõik korras, et ta võiks rahuliku südamega oma eluga edasi minna.

Kuid nagu ikka, on poisis uus isa naiste märg unenägu ja just lahutatud ning neid kahte saab üksteisest eemale hoida vaid ämbritäie jääga. Lisage sinna veel ka see, et just siis kui Dani (kes on õppinud hooldusõde) Matti ja Samiga suhtleb, satub Sam haiglasse ja tal avastatakse diabeet, ning kokku saabki ühe tüüpilise naisteka, mida lugedes õrnahingelised nuuksuma hakkavad.

Kerge lugeda, kerge jälgida, kerge loo sisu ja lõppu ära aimata ning veelgi kergem pärast lugemist unustada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar