2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 14. mai 2013

Ours to Love

Raamat: Ours to Love (Wicked Lovers #7) by Shayla Black (2013)
Hinne: B
Kahe venna vahel …
Xander Santiago on aastaid elanud kui miljonärist playboy. Talle pole kunagi antud võimalustki võtta osa perefirma juhtimisest ja seega on temast saanud ideaalne oma ihade juht. Tema vanem vend on pärinud firma ning on väsimatult vaeva näinud, et firmast saaks suurettevõte. Kuid samas kui firmasaladuste lekkimine mõjub Javierile halvasti, siis kõige suurema löögi annab siiski ta abikaasa pealtnäha mõttetu mõrv. See on viinud ta aastaks enesehävitusliku raevu ja süütunde keerisesse .. kuni Xavies astub samme et teda päästa.

Üks vastupandamatu naine …

Soovides Javieri taas elule tagasi tuua, röövib Xander oma venna ning viib ta Louisiana väikelinna Lafayette, kus nad kohtuvad ilusa London McLanega. London on kümme aastat tagasi läbi elanud kohutava õnnetuse ning sellele järgnenud taastumise, ja nüüd on ta võtnud eesmärgiks alustada taas elamist – ning need kaks seksikat biljonärist venda on vägagi valmis teda abistama. Mis tahes moel. London on üllatunud, leides et ta on valmis proovima kõiki nende pakkumisi … ning loodab kogu hingest, et tema armastus aitab ka vendade vahelisi probleeme.

Vältimatu oht

Kuid taustal luurab mõrtsukas, kelle motiivid on veel teadmata, kuid tal on vaid üks eesmärk – hävitada kõik mis Santiago vendadele tähtis on, eriti London. Ja kui hirm ning kirg omavahel kokku saavad, võib iga järgnev südametukse olla Londoni viimane.
Erotica, BDSM

Kui ma õieti mäletan, siis esimese Wicked Loversi raamatu võtsin ma kätte kuna seda soovitati SBTB saidil, kui parimat erootika sarja algajatele. No igatahes, kuidas iganes ma neid lugema hakkasin, ei suuda ma enam sellest vahest halenaljakast ja absurdsest erootilisest sarjast loobuda. Vahel kui mulle meenub sarja teise raamatu Decadent meespeategelase probleem, siis ma turtsun ikka päris pikalt naerda, sest see on ikka niiiiii absurdne (ta ei seksi kunagi ühegi naisega üksi, ta ei kasuta kunagi esimest avavust, ta ei ole kunagi neitsile esimene ja seda kõike selle pärast, et ta keska aegne tüdruk (kes polnud päris normaalne), oli end pärast esimest korda, kui ta oli ka rasedaks jäänud ära tapnud, ning nüüd on tüübil elu filosoofia – ta päästab naiste elusid, kui ta neid tagant trukib :):):)) Peab olema ikka fantaasia et midagi niiiii jobu välja mõelda. Aga jah, tundub et see väikeses Lafayette linnakeses, Lousianas on tugev kontsentratsioon Dom mehi ja Sub naisi, ning kõik teavad üksteise salaelusid.

Ja ka käesolev raamat pole erand. Kuigi seekordsed peategelased pole veel Lafayetti päriselanikud, kuid ka nemad on Dom ja Sub. Ja ka neil on otse loomulikult mingid kiiksuga tõekspidamised. Meie seekordne Sub, London on otse loomulikult neitsi (ja kui see välja tuleb on meie meespeategelased ju otse loomulikult hirmunud) ja loomulikult peab ta elu mingi hetk ohus olema. Ja meie kaks meespeategelast on tüüpilised suured ja urisevad koopaelanikud (Dom), kes esialgu võitlevad mõttega, et nad on tüdrukust võlutud (sest nende igapäevased kapis kolisevad luukered on ju palju meeldivamad kaaslased koos pudeli viinaga) ja kui nad siis lõpuks endale tõde tunnistavad, tembeldavad nad koheselt tüdruku enda omaks (urisedes kõigi peale, kes kasvõi ainult vaatavad tüdruku poole, kuid samas lasevad tal rahulikult mõrtsuka käte vahele joosta).

See on üks täpselt selline raamat, kus päästetakse maailm (siis nende kõigi kolme elu) ohtralt kõikjal ja üks kõik mis ajal seksides, sest küll need turvaülemad või eradetektiivid ootavad oma uudistega või soovitustega, kuni meie kolmik on taas paar orgasmi saanud ja uusi asju proovinud, soovitatavalt BDSM stiilis. 

Ühesõnaga, üks klassikaline Blacki raamat, kus on nii mõnigi väga hea koht ja mõnigi väga halb koht. Kuid tõsi ta on, kui alustada BDSM erootika lugude lugemist, siis Shayla Black on alguseks väga hea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar