2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 20. mai 2013

Wife in Name Only

Raamat: Wife in Name Only by Hayson Manning (2013)
Hinne: C
Olles vangistatud armastuseta abielus, põgeneb Zoe Huges väiksele Tonga saarele, et uut elu alustada. Nüüd, aasta hiljem juhatab ta edukat mesinädalatele pühendatud väikest kuuroti. Mitte kellegi pole vaja teada, et ta on veel vaid paberite järgi abielus. Noh vähemalt seni, kuni üks suurimaid Ameerika mesinädalatele pühendatud ajakirju soovib kirjutada lugu tema enda suurepärase abielu kohta. Nüüd tuleb Zoel veenda oma võõraks jäänud abikaasat, et too rebiks end lahti plaanitava ühinemise ettevalmistamisest Los Angeleses, ning sõidaks paradiisisaarele oma naist päästma.
Rory nõustub tulema neljakümne kaheksaks tunniks, kuid vaid selle pärast, et ka talle kuluks positiivne PR ära. Tema üllatuseks ei leia ta Tongalt seda naist kellega ta kunagi abiellunud oli. Nüüd on ta üha rohkem …
Kui Rory tormi tõttu Tongale jääma peab, jääb tal valida kahe võimaluse vahel, võita tagasi oma abikaasa või lahkuda saarelt üksinda.
Romance

Raamat mida lugedes on endale kasulik aju välja lülitada. 

Et siis tegu on abielu paariga, kes on mingi kaheksa aastat abielus olnud, millest viimased paar aastat on mees rohkem kontoris veetnud ning naine temast üha kaugenenud, kuni ta asjad pakkis ning aasta tagasi Tongale kolis. Enne seda kui nad abiellusid on nad koos koolis käinud … seega on nad üksteist aastaid tundnud, kuid huvitaval kombel viskab kirjanik iga natukese aja tagant jutu sisse lõigu, et üks või teine ei teadnud oma kaaslase kohta mingit üsnagi lihtlabast asja. Jääb selline tunne, et kuigi paar oli väidetavalt vägagi armunud üksteisesse kunagi olnud, oli nende vahel vaid füüsiline tõmme, ning kõige muu suhtes olid nad pimedad ning kurt/tummad. 

Raamatu alguses tahab naine, et nende abielu ruttu lõppeks ja mees ei mõtle muust kui vaid sellest, kuidas ta naise koju, LA’sse tagasi viib. Kuid mingi hetk, ilma mingi ettehoiatuseta või põhjuseta ei mõtle mees muust, kui sellest, kuidas ta paari päeva pärast igaveseks naise elust lahkub .. eee, kas ta mitte alguses ei tahtnud teda iga hinna eest tagasi mandrile viia? (lisainfoks teile, et kogu tegevus toimub 10 päeva jooksul, millest kuus päeva meie peategelased üksteisega ei räägi).

Nii mõnelgi kohal tabas mind de ja vu, sest mulle tundus, et ma olen juba seda raamatut kunagi lugenud, või siis lugenud SBTB saidilt selle raamatu arvustust. See on täpselt selline raamat, mis saaks SBTB saidil hävitava hinnangu või siis ülimalt koomilise BookRant osaliseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar