2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

pühapäev, 7. juuli 2013

Lingerie Wars

Raamat: Lingerie Wars by Janet Elizabeth Henderson (2013)

Hinne: C


Inglane Lake Benson laenas oma tiba kerglasele õele kõik oma säästud, et see saaks osta endale poe. See oli üks suur viga. Ta õde loopis tasapisi kogu ta raha tuulde – ning nüüd on tal seda raha tagasi vaja. Lake on aastaid olnud sõjaväe eriüksuslane ning see on talle õpetanud, et kui ta tahab et midagi tehtud saaks, tuleb tal seda ise teha. Seega asub ta kauplust paremaks muutma, et saaks kaupluse maha müüa ning raha tagasi. Ainus probleem on see, et tegemist on pesupoega. Ning Lake teadmised naiste aluspesust piirduvad sellega, et ta teab kuidas kiiresti rinnahoidjaid avada. Et asjad veelgi keerulisemaks ajada, on selles väikses Šoti linnas ka teine pesupood. See pood on edukas, ning selle omanikuks on endine pesumodell. Üks väga ilus endine pesumodell, kes viib Lake mõtted tema eesmärgilt eemale rohkem, kui Lake seda endale tunnistada tahab. Kui Lake tahab oma säästusid tagasi saada, on tal vaid üks võimalus – konkurent hävitada.

Kirsty Campbell on veetnud aastaid oma elu taas üles ehitades peale seda kui ta ärkas Hispaania haiglas, keha kaetud armidega ning ta endine kihlatu kadunud koos ta rahaga. Viimane asi mida ta oma ellu tahab on ennastäis Inglasest sõduripoiss, kes püüab hävitada ka seda viimast, mis tal alles on jäänud. Ta kodulinna elanikud on vägagi valmis talle appi tõttama, et aidata tal sõdida viimase Inglaste sissetungi vastu, kuigi Lake neid üha enam oma seksapiili ja allahinnatud trussikutega enda poole võitmas on. Oma ema ning pensionääridest Knit or Die daamidega, haub Kirsty plaani, kuidas vaid tema pood oleks see, mis Invertarys alles jääks.

See on Šotlaste ja Inglaste vaheline võitlus, millist veel varem nähtud pole. See on Aluspesu Sõda.

Romance, Comedy



See oli üks armas etteaimatav komöödia, mida ma võrdleks selliste traditsiooniliste Hollywoodis tehtud Briti komöödiatega nagu Liigaasta, Blow Dry, The Decoy Bride. Võib-olla natuke rohkem kriminaalsem, natuke rohkem naljakam, natuke rohkem etteaimatav, natuke rohkem vihale ajav, kuid hea lugu ikkagi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar