2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 28. oktoober 2013

Finding It

Raamat: Finding It (Losing It #3) by Cora Carmack (2013)
Hinne: B
Vahel tuleb end kaotada enne kui leiad kuhu sa tegelikult kuulud …

Enamus tüdrukuid oleks valmis tegema mis iganes, et reisida mööda Euroopat peale kooli lõppu, ilma ühegi kohustuseta, ilma vanemateta, ning piiramatu krediitkaardiga. Kelsey Summers pole ka mingi erand. Ta naudib iga hetke … või vähemalt püüab ta seda endale sisendada.

Eneseleidmine on üks vägagi üksildane tegevus, eriti siis kui sa kardad et sulle ei pruugi meeldida see mida sa avastad. Ükskõik kui palju Kelsey ka ei jooks ja ei tantsiks, tunneb ta end ikkagi üksikuna, kuid äkki suudab asja parandada Jackson Hunt. Pärast paari juhusliku kohtumist, veenab Hunt Kelsey endaga koos ette võtma seikluse täis põnevust, mitte alkoholi. Iga uue linnaga ning iga uue kogemusega, muutub Kelsey mõistus üha selgemaks ning ta süda tuksub üha enam kellelegi teisele. Jackson aitab Kelseyl selgust saada tema unistustes ja soovides. Kuid mida enam saab Kelsey enda kohta teada, seda enam mõistab ta kui vähe teab ta Jackonist.
Romace YA

Esmalt oli Losing it, siis tuli Faking it, siis Keeping Her ja nüüd siis Finding it ja see leidmine on üks väga armas lugu.

Et siis see raamat viib meid reisile esialgu mööda Ida Euroopa linnu ja siis Itaaliasse. Kogu lugu meenutab vägagi Amazing Race hooaega. Jah ok, Amazing Race ei alga ööklubis, kus reisikaaslased üksteisega esimest korda kohtuvad, kuid pärast seda, kui noored juba koos reisi jätkavad oleks küll nagu tegu ühe Amazing Race hooajaga. Toredad väikesed linnakesed, lossid, sillad, rannikuäär, koopad, saared … tõsiselt üks väga fantastiline reis, mille vältel leida iseend ja oma kaaslast, ning kas jääda kokku igaveseks või siis lahkuda üksteisest jäädavalt. Väga kaasahaarav lugu.

Miks mulle see lugu veel meeldis oli see, et enamus kohti, kus nad käisid olid kohad kus ma olen ka ise käinud ja nii huvitav oli lugeda ning võrrelda oma mälestusi Cora kirjeldustega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar