2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

laupäev, 5. oktoober 2013

Bound by wish and Mistletoe

Raamat: Bound by wish and Mistletoe (Highland Legends #1.5) by Kat Bastion (2013)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/18329534-bound-by-wish-and-mistletoe
Susanna MacEalan püüab austada lubadust, mida ta on andnud juba lapsena ja põgeneb oma vägivaldse isa eest, olles valmis kõigeks, et ta enam kunagi ei oleks ühegi mehe võimuses. Mitte kunagi.
Robert Brodie, klani eliitarmee komandör, on väsinud pealiskaudsetest, salaplaane sepitsevatest naistest ning on endale vandunud, et ta hoidub eemale kõigist naistest. Igavesti.

Kui jõuluime muudab Brodie lossi Jõulu Imemaaks, leiavad need kaks muserdunud hinge pelgupaiga sealt kust nad oodatagi ei osanud ... üksteise käte vahelt.

Vaatamata tormiliselt liikuvatele sündmustele, segab Susanna traumaatiline minevik Robertil kaitsmast seda ainust naist, kes on tema jaoks kui loodud. Hetkel kui kõik tundub olevat kadunud ... päästavad päeva lootus, usk ja armastus, muutes sosistasud soovid täidetud soovideks.
Romance, Drama, Christmas

Bound by Wish and Mistletoe on lühilugu sarjale Highland Legends, mille esimene raamat oli Forged in Dreams and Magick.

Kui esimene raamat oli täis maagiat ja ajarändamist, siis see lühilugu on täis vaid üht sorti maagiata, seda kõige võimsamat – armastuse maagiat.

Lugu on siis Robertis ja Susannas, nende tormilisest romansist. Lisaks on ka natuke Jõulumaagiat koos Skorpiusega/Muffiniga/Cupidiga/Jõuluvanaga :).

See oli üks armas lugu, võib-olla mitte nii tugev kui oli esimene raamat, kuid see on lühilugu, seega tuli siia kõik kokku suruda, seega pidi ka kõik kiirkorras toimuma. Mulle meeldis see lugu iseenesest, lihtsalt siia lisatud seksi stseenid on natuke nagu võõrkehad ja ülepakutult DS. Kuid mitte nii kohutav, et tahaks neid üldse välja jätta.

Kuid lõpuks lisan ma siia ühe toreda lookese, mis mulle meenus, kui Isa tutvustab 13 sajandi inimestele jõulude olemust :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar