2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

teisipäev, 15. juuli 2014

In Bed with a Rogue


Raamat: In Bed with a Rogue (Rival Rogues #2) by Samantha Grace (2014)
Hinne: B
Temast räägitakse üle linna
Kogu linn sumiseb sellest, kuidas parun Sebastian Thorne altari ees maha jäeti. Iga tema liigutus leiab kajastus kõmulehekülgedel. Sebastian on väsinud olemast igaühe naljanumber ning ta vannub, et ta taastab oma pere reputatsiooni, üks kõik kuidas.

Tema on seltskonna lemmik
Ilus lesk, leedi Prestwick, on kõrgseltskonna poolt hoitud ning ta on parima käitumise võrdkuju. Kuid Helena pole siiski mingi inglike ning kui Sebastian avastab Helena saladuse, on ta koheselt valmis seda enda kasuks keerama. Selleks et Helena ei kaotaks oma raske tööga võidetud head nime, tuleb tal sõlmida leping kuradi endaga. Kuid ka Helenal on mõningad trikid varukast võtta, et seda kurikuulsat elumeest varvastel hoida …
History, Romance,

Tuleb ette kohe ära öelda, et ma pole selle sarja esimest raamatut, One Rogue Too Many, lugenud, seega ma ei tea, mis seal täpselt toimus, kuid käesolev raamat annab päris hea ettekujutuse, milline oli eelmise raamatu lugu, ning kui mul kunagi peaks olema vaba aega, siis võib selle täitsa üles otsida ning lugeda.

Aga siis käesoleva raamatu juurde.

Raamatu peategelasteks on Sebastian, õnnetu altari ette jäetud peigmees, kes oma muresid pitsi sügavustesse uputab ning oma hoolimatuses peaaegu ka oma elu kaotab. Kuid enne veel kui asi võiks kiiresti kurvalt lõppeda, päästab teda keegi täiesti ootamatu. Kui Sebastian siis avastab, kes on ta päästeingel, armub ta eneselegi ootamatult kiiresti ja tagasipöördumatult. Kuid tema ingel ei anna end nii kergesti kätte, seega tuleb Sebastianil leida võimalus, kuidas teda enda juures hoida ning samas ka oma õe kohta kõrgseltskonnas parandada.

Helena on Šoti krahvi nooruke lesk, kes on tulnud Londonisse oma meheõe juurde külla. Kuid see külaskäik on hoopis ettekääne selleks, et Helenal oleks võimalus üles otsid oma õed. Helena pole alati olnud kõrgseltskonna liige, ning tema minevikku jääb ema surm, jõhkardist/mängusõltlase isa tumedad tegemised ning neli nooremat õde. Kui saladus sellest, kuidas Helenast sai leedi peaks päevavalgele tulema, oleks tema elu rikutud (õnneks pole see selline saladus mis hävitab kogu maailma :)). Helena on küll siiani püüdnud leida oma õdesid Londoni bordellidest oma mehe mõisavalitseja abiga, kuid nüüd on ta jõudnud seisu, kus teda saaks aidata vaid kõrgema seltskonna meeskodanik. Ja nii saabki Sebastian teda abistada ning Helena teda.

Üheskoos õdesid otsides ning Sebastiani õde taas seltskonda viies, muutuvad nad üha lähedasemaks ning Sebastian kuuleb üha enam Helena minevikust, ning nad mõlemad armuvad üksteisesse üha rohkem, kuid siis muutub keegi, kes teab Helena ja ta õdede minevikku ahneks.

Lugu lõppeb kõigi jaoks õnnelikult.

Hästi kirjutatud ajalooline armastusromaan, kus oli põnevust, kirge, saladust ning sõprust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar