2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 2. juuli 2014

Why Earls Fall in Love


Raamat: Why Earls Fall in Love (Wicked Widows #2) by Manda Collins (2014)
Hinne: D
Ühiskond sünnitab tihtipeale imelikke voodikaaslasi – ning veelgi imelikumaid kihlatuid …

KAS SEE ON LUBADUS ROMAANIKS?

Noor lesk Georgina Mowbray kohaneb oma rolliga Leedi Russeli saatjadaamina päris hästi – seda kuni Leedi vennapoeg Dominic, Conistoni hertsog tuleb oma tädile Bathi külla. Georgina on alati pidanud teda pealiskaudseks ning liiga libedaks ning ta usaldab meest täpselt sama palju kui ta usaldab enamus mehi … ühesõnaga, mitte üldse. Kuid Con osutub palju huvitavamaks kui ta mäletab – ning täiesti vastupandamatuks …

VÕI SIIS LUBADUS KIREKS?

Kena ja praktiline Georgie pole üldsegi seda tüüpi naine keda Con tavaliselt püüdnud on – eriti kui naine osutub tema võlude suhtes pimedaks. Kuid Coni vana tädi kiindumus Georiesse tekitab Conis soovi vähemalt püüda olla viisakas … samas aegajal lihtsalt lõbu pärast flirtides. Kuid asjad võtavad hoopis teise pöörde kui Georgie õnnetu mineviku ohtlik tegelane ilmub taas päevavalgele ning ähvardab Georgie elu. Con on valmis milleks iganes, et vaid Georgiet päästa. Ning kui ta suudab Georgiele selle käigus tõestada, et mitte kõik mehed pole tüütas, võib tal õnnestuda ka Georgiet igavesti oma käte vahel hoida …
History, Romance, 

Tegemist on siis sarja Wicked Widows teise raamatuga, esimest Why Dukes Say I Do lugesin ma möödunud aastal.

Seekord on siis käsil Ormondi hertsogi surma juures viibinud kolmest naisest teise lugu. Peaosas/piinatav on Georgie – õdede Perdita ja Isabella sõbranna, kes oli abielus vägivaldse sõduriga, kes sai surma Waterloo lahingus, ning Georgie oli see kes Ormondi Hersogile kuuli rindu kihutas vaid paar hetke enne seda kui mees kukkus kirjanoa otsa, mis tabas täpselt samasse kohta.

Nüüd on siis Georgie juba kuus kuud olnud tööl Leedi Russeli saatjadaamina. Nüüd on tulemas Leedi sünnipäev, kutsub ta kogu oma suguvõsa kokku.

Perdita endine kihlatu Lord Coniston on ka külaliste seas (lubage mul märkida, et Ormond suri umbes aasta tagasi, selle aja jooksul jõudis Perdita juba kihluda ja ka kihluse katkestada). Ühesõnaga, nüüd siis pöörab Con oma pilgud Georgie poole ja noor lesk on vägagi valmis oma rüppe tema jaoks avama.

Kuid tundub Georgiele et ta näeb oma magamistoa aknast all pargis seismas oma endist abikaasat ja seega peksab Con vastu rinda (me Tarsan you Jane stiilis) ja asub Georgiet kaitsma. Samas ilmuvad välja ka paar teist Georgie endist kaaslast sõjaväelaagri ajalt, paar teist sõjaleske, kellest ühe avastavad nad koos selle arvatava surnud abikaasaga – kes oli hoopis abikaasa poolvend, kellest keegi, peale selle pahari loomulikult – ja teine oli olnud suhtes Georgie kadunud abikaasaga mitte ainult voodis.

No nagu ikka, üks imelik kriminaalne segadus.

Üleüldse oli tegu ühe väga halvasti kirjutatud ja ülesehitatud looga – palju asju oli ajalises nihkes, palju asju rääkisid üksteisele vastu, õhku visati uudiskilde, lubadusega hiljem seletada, kuid seletus jäigi tulemata ja kurjam jälgis/leidis oma ohvreid nagu ta oleks neid jälginud Twitterist või drooni abil.

Ma naersin seda raamatut lugedes palju aga mitte selle pärast et lugu oleks naljakas olnud, ei olnud, absurdne oli ja naerda oli kergem kui kisada.

Kohe väga väga väga nõrk raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar