2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 30. mai 2017

The Godmothers: Getaway



Raamat: The Godmothers: Getaway (The Godmothers #9) (2017)
Hinne: C
Parimad sõbrannad Toots, Ida, Mavis ja Sophie on alati olnud üksteise jaoks olemas, olgu olukord kui raske või kerge tahes. Nüüd vajab Sophie teiste Ristiemade abi, et saada hakkama millegigi, mida nad varem kohanud pole...

Iga Ristiema, Toots, Ida, Sophie ja Mavis – toovad nende sõprusesse midagi erilist. Sophie puhul on selleks tema metafüüsiline anne, mis on aidanud tal päästa Risiemasid nii mõnelgi äreval juhul. Kuid tema võimed võivad ka probleeme luua. Tema ja ta armastatud abikaasa Goebeli esimese pulmaaasta eelõhtul kogeb Sophie nende majas midagi väga imelikku.

Kui Ristiemad ümber Sophie asjatavad ning Tootsi tütar Abby paneb oma uurimisoskused mängu, et tõde teada saada, rünnatakse ootamatult ka ühte nende seast nähtamatu vaenlase poolt. Ainus mida nad teha saavad, on heastada see halb, mis siin majas on aastakümneid tagasi toimunud. Ja sedasi saavad nad kõik, võib-olla, kogeda tulevikus ka pulmakelli, kui nende ülesanne on täidetud …
Romance, Paranormal

Kui ma selle raamatu NetGalleist küsisin, siis ma tegin küll kindlaks, et see poleks Sõsarkonna sarjast, kuid ma ei adunud siis, et see on osa ühest teisest sarjast. See lugu on mingil määral võimeline ka üksi seisma, kuid samas siiski päris mitte.

Lugu on siis sellest, et üks Ristiemadest on oma uues majas oma võimetega üles äratanud millegi, mis pärast nende köögi lammutamist on võtnud võimust Ida üle. Selleks, et sellest olendist lahti saada, tuleb ju välja uurida, kes see on ja miks ta nii kuri on.

Uuringute käigus saavad nad teada, et tegu pole mitte kellegiga kellel jäi miski pooleli või midagi ütlemata, vaid tegu on lihtsalt rääkimata looga.Loo keskmes on mees, kes on olnud julm oma abikaasa ja laste vastu. Tema julmust on jätkunud majja ka pärast ta surma ja keegi pole seal majas kaua elada saanud. Selgub, et temast on maha jäänud veel ta vanim tütar, kes on sündinud pimedalt, kuid just tema abiga saavad nad ta isa hinge maha rahustada.



Nende uurimiste käigus selginevad ka Ristiemade omad suhted ja lõpp on ilus ja lilleline.

Kuna ma ei tea nende eellugusid, siis oli see kõik na segane ja arusaamatu, aga isegi vaatamata sellele ebamäärasusele oli see üks meelelahutuslik lühilugu, nii Michaelsi moodi lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar