2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 25. august 2014

Chained by Night


Raamat: Chained by Night (MoonBound Clan Vampire #2) by Larissa Ione (2014)
Hinne: C
Tema hõimu tulevik
MoonBound nimelise vampiiriklanni just, Hunter on valmis kõigeks, et ära hoida oma inimeste väljasuremine – või siis veelgi hullema saatuse küüsi langemine nagu igaveseks ajaks orjaks muutmine ja eksperimentides katseobjektiks olemine. Et oma vaenlasi eemal hoida on ta nõustunud paarituma rivaalitseva klanni liidri tütrega, saades vastutasuks nende klannide vahelise koostöö neid ähvardavas sõjas inimestega.

Tema hinge kallim
Kuid ellujäämisel on oma hind. Esmalt tuleb Hunteril murda iidne needus läbides rida eluohtlike teste. Siis tuleb tal vastu panna imeilusa vampiiritari kuumadele lähenemiskatsetele, kuna ta vihkab teda, kuid tal tuleb temaga paarituda. Kas Hunter peab oma sõna? Või on ta valmis riskima kõigega selle naise nimel, keda ta tegelikult armastab: võrgutava vampiiritari kaksikõde?
Romance, Erotica, Action, Paranormal

Sarja esimene osa Bound by Night oli minu jaoks segu paljudest teistest raamatutest, kas siis vampiiri raamatud või lihtsalt muinasjutud või siis muud paranormaalsed lood. Ja ega teine osagi selles osas pettumust ei valmista.

Esialgu, kui Rasha ja Ailyn alles lähevad MoonBound klanni maadele, ja kui neile tutvustatakse MoonBoundi eluaset, meenutab see kõik mulle Black Dagger Broderhoodi eluasemeid – seda ennekõike selle pärast, kuidas alati on käepärast palju alkoholi, videomangud, klassikalised filmid, raamatud, muud vabaaja mängud, selline tõsine meeste roosa unistus :). Ja võidelda tuleb ju MoonBoundi klanni vampiiridel teiste klannide vampiiridega, kes on selle haritud ja luksuses elava klanni kõrval nagu ürgaja koopaelanikud ja hindavad vaid iidseid traditsioone mitte kohandumist tänapäeva maailmaga (taas kord sarnasus Black Daggeri Broderhoodiga)

Ja kui siis Hunter teeb Ailynile tuuri mööda nende koobastikke oleme ühtäkki Kaunitar ja Koletise loos :).

Järgneb segu Darren Shani Saagast, kus ta Vampiirimäel ennast tõestab ja ka hiljem palju katsumusi läbi teeb, ja alles hiljuti loetud Labürindijooksjast ja multikast Wreck it Ralf. Kõik on tuttav kuid samas ka uus ja piisavalt huvitav, et jätkad lugemist.

Võrreldes esimese osaga, on see osa ladusam, lugu on palju loogilisem ja paljud „Üllatus!“ hetked on hoopis „Heh, seda ma arvasin!“ hetked, kuid see pole ju sugugi paha, sest see tähendab ainult seda et ma suudan lugejana astuda ühte sammu kirjanikuga ning tabada ära tema mõtted.

See oli hea järg Bound by Night raamatule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar