2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 18. august 2014

Dark Surrender

Raamat: Dark Surrender by Erica Ridley (2014)
Hinne: C
VANGISTATUD PIMEDUSSE ...
Violet Withechappel sai hakkama kirjeldamatu kuriteoga, et päästa oma õpilane. Et pääseda poomisnöörist, ta põgeneb ja leiab pelgupaiga mahajäetud kloostris, kus on varjul saladused mis on isegi suuremad kui tema enda omad. Kui kloostri peremees pakub talle ajutist töökohta, ei saa ta sellest keelduda. Just siis kui Vilolet hakkab oma peremeest nägema uues valguses, jõuab ta minevik talle järele ning seab nende kõigi elud ohtu.

NENDE KIRG LÕÕMAB KIRKALT …
Alistair Waldergrave hoiab oma tütart vangistatult vana kloostri pimedates käikudes. Sellel ajal kui Alistair otsib ravi oma tütre haigusele, mida külaelanikud peavad saatanlikuks, toob uus õpetajanna nende ellu ülivajaliku valgust. Kuid kas Alistairi ja Violeti vaheline kirg jääb elama, kui neid ründab pimedus väljaspoolt neid kaitsvaid müüre?
Romance, History

Kuidas mina iseloomustaks seda raamatut? Kas te olete lugenud Jane Eyret? Vot kujutage siis nüüd ette, et Jane on endine tänavalaps, kellest on õnne läbi saanud kunstiõpetaja, kuid halva õnne tõttu tuli tal põgeneda, kuna ta võis põhjustada kahe mehe surma. Ja Rochester on eraklik üksikvanem, kes kasvatab oma ekstreemset päiksetundlikust põdevat last eraklikus kloostris, otsides ravi oma tütre haigusele. Ja need kaks ei kohtu mitte Thornfield Hallis vaid selles kloostris, mis meenutab pigem St.Johni ja ta õdede elupaika. Ning kui Jane/Violet jõuab poolnälginuna, peale mitmeid päevi jalgsi mööda nõmmesid uitamist kloostri abiruumide uste taha, siis võtab Rochester/Alistair ta vastumeelselt vastu, ning pakub talle tööd oma tütre õpetajannana.

Kuigi Violet on üles kasvanud tänavatel ning kahtlustab iga hingavat meest selles, et nad tahavad teda rünnata, usaldab Violet Alistairi kohe ja tunneb tema vastu kohe kirge ja kujutab kohe ette kuidas tema käed üle Violeti palja ihu libisevad ja suudleb meest esimesel võimalusel.

Ja Rochesteri naine polegi hull ja ta ei kasvata mitte suvalise lõbutüdruku last, vaid Alistairi naine on surnud sünnitusel ning nende ühine tütar põeb n.n. vamprismi – ta nahk on ülitundlik päiksele, tekitades hetkega III astme päiksepõletuse. Seega elab ka Alistair elusalt maetuna Kloostri katakombides nagu ta tütargi juba viimased kümme aastat.

Lilian aga on väga tujukas ja tige laps, kuni ilmub Violet, kes suudab Liliani tema kestast välja tuua, ning siis taas tagasi masendusse viia, siis suudab ta isegi Alistairi veenda, et ta Liliani öösel välja lubaks, kuid siis jõuab Violeti minevik talle järele ja Violet põgeneb, kuid Lily jõuab talle järele ja hoolimatult unustab Violet võõrastemaja aknale kardinad ette tõmmata, kui nad Lilyga magama jäävad.

Lisage juurde siis ka veel korduvad peaaegu seksi stseenid ja siis ka päris seks stseenid ja saategi selle raamatu.

Vahepeal oli isegi osa teksti nagu Jane Eyrest maha kirjutatud. Selle kohta võiks öelda, et see oli Jane Eyre fanfiction.

See polnud just halb raamat aga hea ta ka polnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar