2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. aprill 2015

Playing for Keeps



Raamat: Playing for Keeps (Neighbor from Hell #1) by R.L. Mathewson (2011)
Hinne: B
Haleyl on villand olemast kõige kergemini mõjutatav inimene maailmas ning ta otsustab et asjad peavad muutuma, alustades tema äärmiselt vihaleajava naabriga, kellel on liiga palju sarmi ning mitte piisavalt vaoshoitust. Kuid see mida ta ei osanud oodata, on see, et Haley tõmmatakse Jasoni maailma, kuid Haleyl on plaan, ning ta ei lase endal unustada seda, milleks see ulakas naabripoiss võimeline on.
Viimane asi mida Jason oodata oskas, oli see et ta tagasihoidlik väike naabrinna muutub Ramboks, kui Jason paar Haley lille hävitab. Pärast seda otsustab Jason, et võtab Haley oma tiiva alla ja tahes tahtmata ei saa ta eitada, et Haley sobib tema ellu vägagi hästi. Nüüd ei jäägi Jasonil muud üle, kui veenda ka Haleyd, et see mis neid seob, pole lihtsalt mäng.
Humor, Romance

Ma olin sellest raamatust juba ammu kuulnud ja kõik kes olid raamatut lugenud, kiitsid seda ülivõrdes, mitte ainult seda raamatut vaid kogu sarja. Seega mõtlesin, et võtan sarja ette, vahelduseks kõigile neile ajaloolistele armastusromaanidele, mis viimati mu lugemisjärjekorda on sattunud. Esimesed paar peatükk ei saanud ma kohe üldse aru, miks seda raamatut nii väga kiidetakse. Peategelasteks on tagasihoidlik nohikust tütarlaps, kes on viis aastat lasknud oma elumehest naabril endast üle sõita nii koduaias kui ka tööjuures, sest nad õpetavad samas koolis kõrvuti klassiruumides – lugu oleks nagu nohikust ja ülbikust, mitte just minu valik.

Kuid siis ühel hommikul, kui Jason kisub Haley lilli peenrast välja, saab Haleyl mõõt täis ja ta ründab Jasonit veevoolikuga. Rüseluse ja lillede päästmise ja väljakiskumise käigus häirib Jason mesilaste pesa ja üheskoos põgenevad nad mesilaste eest Haley majja. Ja nii saabki alguse ilus sõprus.

Kuid mehed ja naised ei saa ju lihtsalt sõbrad olla. Samm sammu haaval, üks nali korraga, hakkavad nad üha enam üksteisele meeldima ning Jason hakkab Haleyt kaitsma kui vanem vend või siis tulevane poisssõber. Pärast seda kui nad jagavad ühel ööl hotellitoas voodit avastavad nad, et nad ei oska enam oma inimkaisukaruta magada ja seega nad jätkavadki igal ööl üksteise kaissu ronimist kas siis Jasoni või Haley majas. Nad vaid magavad üksteise kaisus, ei midagi muud … kuni ühe suudluseni.

Jason ja Haley otsustavad anda sellele poisssõber/tüdruksõber asjale ühe võimaluse. Haley vanemad peavad Jasonit nende tütre jaoks liiga tavaliseks, kritiseerivad julmalt Halei valikuid elus üldse, ning soovitavad tal hakata käima hoopis ühe tuntud naistemehega, kes on juba aastaid püüdnud Haleyd voodisse saada. Jasoni vanemad arvavad, et Haley on liiga hea et olla tõesti Jasoni tüdruksõber, ning nad soovitavad Jasonil tõsiselt leida endale tüdruksõber kes oleks Haley sarnane. Kuid need kaks ei hooli oma peredest, ning jätkavad oma suhet nagu ennegi – lõbusalt, naljadega, toiduga ning sõpradega.

Seda siis seni kuni Haley „sõbranna“ tekitab Jasonis kahtlusi Haley tunnete vastu ning Jason keerab oma kahtlustega tõsise jama kokku. Lõpuks saab kõik jälle korda, kuid esmalt tuleb ühel ja siis teisel tõsiselt vaeva näha.

See oli üks väga hea ja meeleolukas lugu, kus on palju nalju, situatsiooni komöödiat ning armsaid hetki. Üks väga hea lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar