2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. aprill 2015

A Wizard Rises



Raamat: A Wizard Rises (The Golden Key Legacy #3) by A.J. Nuest (2015)
Hinne: D
Pidustused printsess Faedrahi kojusaamise puhul on rikutud ohtliku pettumusega. Tema luupainajad on tagasi kolmekordselt ja kuningriiki tabanud ohtlik olukord on veelgi laiemale levinud. Lisaks kõigele on Rhysi saabumist tema maailma vastu võetud täpselt sellise õudust täis reaktsiooniga, nagu ta arvaski. Tema kallim on heidetud vangikongi ning vahet pole kui palju ta kuninga ja kuningannaga vaidleb, ei suuda ta tõestada, et Rhys on tema saatusest määratud armastus.

Maagilised võimed peaks olema kingitus, või nii oli Rhys McEleod alati arvanud. Sel hetkel kui ta saabus Faedrahi maailma tabasid teda kõik ta päritud anded kui hunnik kive. Tal puudub oma võimete üle igasugune kontroll ja teda kummitavad pidevalt nägemused sellest, kuidas Faedrah võitleb kurja olendiga.  Vähemalt tegid Faedrahi vanemad õige otsuse ning saatsid Rhysi Faedrahist nii kaugele kui võimalik. Seniks kuni Rhys jõuab selgusele, mis on tema järgmine samm, kuni ta on tõestanud end liitlasena ning aru saanud kuidas Faedrahi luupainajad lõpetada, pole tal muud võimalust kui oodata … ja täpsemalt teada saada, mis on temast saanud.
Paranormal, Adventure, Romance

See on siis kolmas osa Kuldse võtme pärandist. Selles osas põgenevad siis Faedrah ja Rhys Leo eest Fedrahi maailma, ning isegi kui Rhys teeb kõik endast oleneva, et kõigile tõestada, et ta pole vaenlane ja kõik mida ta soovib on Feadrahit kaitsa, ei usu teda peaaegu mitte keegi. Tema ainukesed liitlased on Faedrah ja üks teine võlur, Fandorn. Sellele ajal kui Fedrahit hoitakse Rhysist eemal, püüab Fandorn õpetada Rhysile kuidas käituda selle maagiaga, mille ta oma isalt päranduseks on saanud. Kuid Leo ei ole Faedrahit endiselt rahule jätnud. Ta näeb endiselt äärmiselt elutruid luupainajaid ning Rhys näeb neid samuti, kuid tema on sellel ajal ärkvel. Ainus asi mis suudab Fedrahit kaitsta Leo piinamise eest on Rhysi allkiri, seega katab ta sellega Faedrahi magamistoa seinad. Kuid kuna Leo ei saa enam Faedrahile ligi suunab ta oma õeluse mujale.



Ma võiks öelda, et tegu on suhteliselt hea looga, AGA ma ütleks seda vaid juhul, kui ma saaks lugeda kõiki nelja osa järjest, mitte nii nagu praegu, et üks lühike osa mitme kuu takka. Eraldi olevad osad ei ole nii huvitavad ja kaasakiskuvad, et ma oleks nõus ootama huviga, kuna järgmine osa ilmub.

See polnud just paha lugu, kuid hea ta ka polnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar