2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 10. detsember 2015

The Madness of Lord Westfall



Raamat: The Madness of Lord Westfall (The Order of the MUSE #2) by Mia Marlowe (2015)
Hinne: C
Pierce Langdon, Wesrfalli vikont on hull. Kõik teavad seda. Ta kukkus pisikesena puu otsast alla ning ärgates kuulis ta võõraid hääli. Suuremask kasvades muutusid hääled tugevamaks, ning ta pere saatis ta Bedlami hullumajja. Kuid see mida ta kuulis on teda ümbritsevate mõtted – anne mis oli kasulik M.U.S.E Ordule. Seda siis seniks kuni ta taas langeb … seekord siis täiesti sobimatu naisterahva võrku.

Leedi Nora Claermont peidab oma murtud südant kergemeelse kurtisani fassaadi taha. Westfalli vikont on mees, kes ajab teda segadusse. Tundub nagu ta teaks täpselt mida Nora tahab … mida ta mõtleb.

Ja see on ohtlik asi, sest see mida Nora tahab on Pierce.

Ning see mida ta mõtleb võib teha temast reeturi …
Romance, History, Paranormal
 
See raamat oli minu jaoks nagu filmi Härrasmeeste liiga raamatu versioon, lihtsalt siia on lisatud armastust ning seksi.

Lugu on siis meestest ja naistest, kellel on mingid erilised võimed ning nad kasutavad oma võimeid hea tegemiseks. Kuid lisaks oma heategemisele, nad muudavad ka oma elusid. Nimelt olid nad esialgu kõik üksikud, kuid nüüd, raamat raamatu haaval, leiavad nad endale oma parema poole. Mõned uustulnukad on erivõimetega, mõned mitte, nagu ka siin loos – kangelane on mõtete lugeja, keda peetakse hulluks ja kangelanna on tavaline lordi tütar, kes on teinud elus valikuid mille tagajärjel on ta pidanud valima kurtisani elutee (või siis äkki ikkagi tal on ka mingid erilised võimed).

Nagu ajaloolistes armastusromaanides ikka, ei taha see armastav paarike algul tunnistada nendevahelist tõmmet ja leiutavad endi jaoks igasuguseid vabandusi, miks nad tunnevad seda mida nad tunnevad. Kuid vähehaaval, esmalt üks ja siis teine, eriti pärast seda kui üks neist on valmis oma elu ohverdama teise eest, vannuvad nad vääramatuse ees alla, ning tunnistavad et ei suuda üksteiseta elada. Seega on lool õnnelik lõpp. Kuid see tee selle õnneliku lõpuni ning kõik need erilised asjad mida M.U.S.E. ordu liikmed teha suudavad, on väga huvitav … eriti huvitav on see osa, kus Pierce on Bedlamis.

Iseenesest on see väga tüüpiline ajalooline armastusromaan, kuid siin on sees ka natuke erilist. Hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar