2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 22. veebruar 2022

The Further Adventures of Miss Petitfour

 Raamat: The Further Adventures of Miss Petitfour by Anne Michaels, illustrator Emma Block (2022) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/59765723-the-further-adventures-of-miss-petitfour     

Miss Petitfour naudib seiklusi, mis on täpselt “õige suurusega” ja “kestavad ühe päeva”. Koos oma kuueteistkümne kassiga ja laudlina abiga, mis täidab kuumaõhupalli kohta, lendleb Miss Petitfour - mis tähendab, et ta tõuseb kõrgele õhku ja lendab - üle kenakese külakese, kohates oma teel erinevaid seiklusi. Ei või ju kunagi teada, kuhu tuul võib vastavalt hooajale oma reisijaid viia: äkki appi oma armsatele sõpradele ja naabritele, või abitule meistrimehele või võtit otsima või sibula lembese beebi juurde või kookose konfetti paraadile või lihtsalt ideaalsele laudlina lennule. Vaimukas ja omamoodi veider, kuid imeilusate illustratsioonidega lugu, mis mängib sõnadega ja tõstab au sisse loo jutustamise kunsti ning elu pakutavad naudingud.


Suurepärane raamat neile, kellele meeldivad Mary Poppinsi lood.

Children, 


Miss Petitfour on armas kassiemme, kellel on palju kasse, kellel kõigil on oma iseloom ja omad kiiksud. Miss Petitfour elab oma kassidega külast natuke eemal, kuid kui neil on vaja või neil on tuju, siis võtavad kassi üksteisel käppadest ja sabadest kinni, kinnitavad oma küüned Miss Petitfouri seelikusse, tema võtab kätte kõige väiksema kassi ja hooajale või sündmusele sobiliku laudlina ja lähevad lendama. 


Külakese elanikud on sama erinevad ja kiiksuga nagu ka Miss Petitfouri kassid, aga eks just need kiiksud on need, miks nad sinna külla nii hästi sobivad. Eks selles külakeses ikka juhtub asju ja vahel on neil Miss Petitfouri abi vaja ja vahel on Miss Petitfouril nende abi vaja. Tore kiiksuga külake, mis pakub huvitavaid fantaasiarikkaid hetki.


Pärast kõiki neid teisi, tõsise teemaga lasteraamatuid, mida ma aasta alguses lugesin, oli see lihtne ja soe lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar