2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 25. veebruar 2014

Deceiving the Witch Next Door

Raamat: Deceiving the Witch Next Door by Melissa Bourbon Ramirez (2012)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/15764344-deceiving-the-witch-next-door
Mitte just kõige õnnelikum nõid Storie Bell ei oleks kunagi arvanud, et suurim oht tema tulevikule võiks olla Reid Malone, mees kelle eest ta aastaid tagasi põgenes. Pärast seda kui Reid on Texases maardlatega rikkaks saanud, on ta tagasi linnas, ning ta tundub olevat pähe võtnud, et ta teeb mida iganes, et takistada Storie raamatupoe avamist. Püüda sulanduda väikelinna ellu, olles nõid, on niigi rakse, kuid nüüd püüab ka Reid murda Storie reeglit Mitte kunagi tavalist surelikku suudelda. Kuid isegi nõiad ei ole valmis kõigeks.


Reid teab, et Storie pole vaid see mida esmapilgul näha võib. Kuid hetkel on tal vaid üks eesmärk: pääseda Storie poekesse ning leida sealt salapärane kadunud komponent ta isa millionit dollarit väärt samakale. Kui ta on selle komponendi leidnud saab ta tagasi linna minna ning oma lapsepõlve linnakese igaveseks seljataha jätta.


Kuid päevade möödudes armub ta vastu tahtmise Storiesse üha enam ... ning iga nende kohtumine viib teda üha lähemale arusaamisele, mis võib juhtuda, kui sa püüad nõida ninapidi vedada.
Romance, Paranormal


Mis ma oskan öelda ... see lugu on täpselt sama hüplik ja segane nagu on ka see lühikokkuvõte.


Tegu on siis ühe paranormaalse looga nõiast väikelinnas. Storie ema – nõid – on jätnud tüdruku isa kasvatada ning ise lennanud nelja tuule poole – või vähemalt on see see mida Storie isa on talle rääkinud. Kui Storie sai kakskümmend rääkis ta isa talle, et ta on nõid ja kinnitas sellega Storie ammust kahtlust, et ta pole päris tavaline. See esimene kord kui ta vihaga oma võimeid proovis – pilvi keerutas ja äikest kutsus – nägi teda pealt Reid. Nende kahe vahel tekkis otsekohene külgetõmme ja nad oleks peaaegu lõpuni läinud, kuid mingil teadmata põhjusel jäi nende kuum hetk poolikuks (kuni raamatu lõpuni ei tulegi välja miks see poolikuks jäi) ja Storie lahkus linnakesest.


Nüüd siis kaheksa aastat hiljem, kui Storie isa on surnud ja talle vana poe jätnud, on Storie linnakeses tagasi koos oma sõbranna ja selle lastega (kus nad kohtusid ja miks nad koos on ... kes seda teab). Neil on plaan selles vanas poes avad raamatupood/kohvik.


Reid ei suuda kuidagi unustada seda imeliku tüdrukut kellele ta aastaid tagasi järve järgi hüppas ja pärast seda ühe väga kuuma hetke veetis. Nüüd on ta linnakeses tagasi, kuna ta isa samaka retsepti eest pakutakse suurt raha, kuid selleks on esmalt vaja leida üks salapärane komponent, mille andis Reidi isale Storie isa. Kuna seda salapärast õli enam järel pole, tuleb seda otsida Storie isa endisest poest ja samas tuleb tal olla ka kindel, et Storie ei avastaks tema poe ja Reidi isa baari tagant õuest samaka masinat.


Kuid neil kahel on ju jäänud minevikus pooleli see kuum hetk ja nad mõlemad on mingil määral huvitaud milleni see oleks võinud välja viia. Seega särisevad tunded iga hetk kui nad koos on.


Kuid siis läheb asi huvitavaks – ja segaseks – kui välja ilmub Storie ema, ning teatab talle, et Storie on tegelikult üks kolmikust ja tema venna ja õe võimed on kadumas ning nad ise suremas ning neid saab aidata vaid Storie, kui ta koos emaga tagasi sinna nende maailma läheb. Storie teeb südame kõvaks, unustab oma inimeste maailma unistused ja otsustab emaga koos tagasi minna. Kuid enne veel ilmub välja Storie õde ja ütleb, et nende ema tahab tegelikult Storiet tagasi vaid selle pärast, et ta tahab nende kolme ühiseid võimeid endale varastada ning neid tappa.


Aga vahepeal on ka Reid teada saanud, et Storie on nõid ning vaatamata sellele ruttab talle appi, et ta ema teda minema ei viiks, sest Reidi süda tuksub nüüd vaid Storiele ja ta ei taha teda kaotada.


Tõsiselt ... üks segane ja nõrgalt ülesehitatud lugu, pidevalt on selline tunne nagu see peaks olema sarja teine või kolmas lugu, sest nii palju infot hüppab järsku loo sisse nagu peaks lugeja seda juba ennem teadma ja samas jääb ka palju asju poolikuks nagu peaks lugeja seda juba varem teadma.


Miks ma üldse lugesin? NetGallei raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar