2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 28. veebruar 2014

Desire by Design

Raamat: Desire by Design by Paula Altenburg (2013) 
Hinne: C
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/17857455-desire-by-design 
Matt röövis ta töö, kuid nüüd röövib Eve Matti südame. 

Eve Doucette on elus saavutanud pea kõik mida tahab. Ta on vaba oma endisest abikaasast, kellega abiellumine oli olnud viga ning nüüd on ta saanud oma unistuste töö: uue linnahalli projektijuhi koht ja maja viimaste plaani loojana. Seda siis niikauaks kuni kena arhitekt linna tuleb ning tema jooniseid näha tahab.

Kuulus arhitekt Matt Brison pole rahul oma tavalise eluga Torontos. Seega kui Halifaksi linnapea palub tal üle võtta linnahalli projekt, haarab Matt rõõmuga võimalusest kinni. Kui selles kõiges on vaid üks probleem: vapper ja ilus projektijuht Eve, kes pole just eriti rahul selle üle et ta uus „kaastööline“ tema plaanid ära kasutab.

Kuid kui sädemed lendama hakkavad leiavad nad mõlemad on armumas oma kolleegi ilma et nad seda tahaks. Ning enne kui nad arugi saavad on nende mõlemi senise elu alustalad kõikuma löönud. 
Romance, 

See oli üks tavapärane armastuse lugu – neiu ja noormees kohtuvad, mõlemad on koheselt üksteisest huvitatud, kuid samas ei taha olla huvitatud – neiul on halvad kogemused abieluga mis kestis vaid kaks nädalat ja noormees otsib enda ellu kedagi teistsugust.

Kuid nagu raamatutes ikka, „sunnitakse“ noored üksteisega rohkem koos olema kui nad tahaks. Lisaks ilmuv välja ka Eve endine abikaasa – helistades, saates lilli, murdes majja ning keerates ta magamistoa peapeale. Kuid Eve ei pöördu politseisse, sest tavaliselt politsei ei aita sellises asjades.

Seega kui Matt avastab juhuslikult et Evat ähvardatakse otsustab ta, Evat kaitsta ning mängib asjad nii, et ta saaks kolida Eva juurde elama, kuniks nad on selle linnahalli projektiga seotud.

Järgnevad halenaljakad situatsioonid naelapüssiga ja igavleva naabrinaisega ning Eva vanemate ja vendadega – kuid lõppkokkuvõttes saab Eva üle oma hirmust abielu vastu ja Matt suudab Evat veenda, et ta teda armastab ning tema kõrvale igaveseks jääb.

Ma ei saa küll päris hästi aru, mis on Eva endise abikaasa eesmärk kui ta Eva majja sisse murrab, talle meelde tuletab, et ta endiselt olemas on ja kui ta Eva ennast lööma ahvatleb ja ta siis politseile üles annab ning Eva vastu tõkendi võtab – tõsiselt ei saanud sellest aru, mis ta sellega saavustas. Ja see jäi ka arusaamatuks, kas Matti onu Bob alguselst peale plaaniski Matti ja Evat kokku viia. See oli see osa mis jäi segaseks, kuid üldiselt oli hea lugu, kerge lugemine. 
Kui ma seda lugu lugesin meenusid mulle kaks filmi, mis pole seotud selle looga mitte kuidagi teistmoodi, kui et ühest filmist meenus mulle arhitekt ja teisest pruudi pere, kelle jaoks on täiesti normaalne norida neiu valikute üle meeste osas. Loomulikult on need filmid Maja järve ääres ja Põgenev pruut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar