2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 25. veebruar 2014

His Risk to Take

Raamat: His Risk to Take (Line of Duty #2) by Tessa Bailey (2013)

Hinne: D


Suurim risk ja kuumim auhind ...

Kriminaalinspektor Troy Bennet on Chicago politseis tuntud kui kartmatu ning vastutustundlik – kuni ööni kui ta hirmupõlgav partner tapetakse ühe haarangu käigus. Sellest hetkest alates vannub ta mitte kunagi enam olla vastutav ühegi oma lähedase elu kaotuse eest. Seleks et oma deemonite eest põgeneda, läheb Troy tööle NY politseisse, mis tähendab aga seda, et ta tutvub ilusa ning kavala piljardi hai Ruby Elliottiga. Hoolimatu ning kaengekaalselt iseseisev Ruby kehastab kõike seda mida Troy vältida püüab, kuid kui Ruby siseneb baari, kus Troy oma uute töökaaslastega istub, keerab ta kõik Troy ettevaatlikud plaanid pea peale, ning Troy ei suuda mõelda muust, kui et ta peab Ruby endale saama – üks kõik kui riskantne see ka poleks. Kuid Ruby hämara mineviku ja Troy viimase juhtumi vahel on side, mis seob Ruby Brooklyni allmaailma ühe kurikuulsama liidriga ning seab Ruby elu ohtu. Troy on taas silmitsi oma suurima hirmuga, ning tal tuleb valida, kas ta lükkab Ruby endast eemale, et teda mitte ohtu seada või hoiab teda hoopis enda embuses, kuhu Ruby kuulub?

Romance



See oli üks vägagi ebaõnnestunud NA lugu kahest põikpäisest, pimedast ning imelikust inimesest.



Troy näeb baari sisenevat Rubyt ja otsutab et naine peab tema omaks saama. Ta jälgib teda kogu õhtu piljardit mängimas, ning kui ta vastane keeldub Rubyle ta võidetud raha maksmast astub me alfa isane Troy vahele, et Ruby oma raha saaks. Troy on üldse naistega väga ettevaatlik olnud, sest esialgu nad kõik küll tahavad teda, kuid kui nad kuulevad kuidas Troy neile kõrva sosistab mida ta nendega teha tahab, siis on enamasti kõik põgenenud (ausalt kuni lõpuni ma ei saa aru, mis on see nii kohutav, mida ta neile naistele siis sosistanud on).



Ühesõnaga, peale seda kui ta on Ruby „päästnud“ ei luba ta naisel sõdaöösel üksi läbi lumetormi teise linna otsa minna vaid viib ta enda juurde ööbima. Ruby kes küll tavaliselt ei lähe kellegi võõraga koju – ta isa on selleks teda liiga hästi õpetanud, eriti kui tegemist on politseinikuga ja Ruby ju ikkagi on pisisuli, kes teenib raha piljardit mängides – siis lõppeb õhtu ikkagi sellega, et Ruby kogeb elu parimat orgasmi, ilma et ta oleks oma püksikuid jalast võtnud.



Hommikul on Ruby loomulikult läinud ja Troy läheb mornilt tööle. Seal saab ta ülesandeks välja uurida Brooklyni allima liidri seos samal ööl läbi pekstud politseinikuga.



Esmaspäeval läheb Troy Rubyt kooli otsima, kust noored lähevad edasi lõunale ning taas kord jõutakse Troy korterisse, kus Ruby avastab et Troy on seotud tema tuttava – küll mitte hea tuttava – allmaailma tegelasega ning loomulikult on tema esimene mõte, et see kõik oli plaanitud ja Troy on temaga vaid selleks, et Rubylt infot saada ja ... ühesõnaga tavaline „Sa petsid mind!“ jauramine.



Selle uudise peale ehmatab loomulikult ka Troy sest ta mõistab, et on tahtmatult Ruby elu ohtu seadnud, kuna neid on avalikult koos nähtud, pealegi veel selle kurjami poja poolt. Mis teha – otse loomulikult saata Ruby tunnistajate kaitse programmi ja temaga igasugune kontakt katkestada. Kuid seda ei lase Ruby sündida, sest tema tahab oma elu elada. Pole muud kui Rubyle saba taha panna.



Aga Ruby on ju „tark“ tüdruk, kes tahab Troyd aidata (loe: oma pea vabatahtlikult silmusesse seada) ja seega läheb ta täpselt sinna kuhu ta ei peaks minema ja teeb täpselt seda mida ta ei tohiks teha ja ei sea ohtu mitte vaid enda elu, vaid ka oma sõbra ning Troy elu.



Noh lõpuks saab siiski paha oma teenitud palga ning ükski inimene selles raamatus surma ei saa.



Nende kahe armastuslugu nagu tahaks olla BDSM, kuid tahtmiseks see kõik ka jääb, sest kuigi Troy on magamistoas käsutav ja ka „karistav“ armuke, ei ole see nende suhe ikka päris Don/Sub suhe, kuid selles on algeid.



Üldiselt see lugu võiks olla päris hea lugu, kuid selleks jääb päris palju puudu. Nõrk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar