2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 29. september 2014

Afternoon Delight

Raamat: Afternoon Delight by Anne Calhoun (2014)
Hinne: D
Sarah McCall, toiduauto kaasomanik ning hiljutine Manhattanile kolinu,  naudib iga hetke oma uuel tööl – kas see on siis auto uue menüü lihvimine, linnaga tutvumine või siis pärastlõuna voodis veetmine koos seksika parameedikuga, kellest saab üsna kiiresti tema lemmik klient.
Romance,

Afternoon Delight on üks vägagi armastusromaani reeglite järgi kirjutatud raamat. Meil on tugev, räsitud, kena kangelane ning väike, tugev ning elav kangelanna. On armas kohtumine, kuum seks, võistlus, arusaamatused, südant lõhestav lahkuminek ning uskumatult armas taas kohtumine.

Lugu on siis ühest toidufännist/kokast kes on kolinud San Franciscost New Yorki peale seda kui ta on kaks aastat oma sureva tädi eest hoolitsenud ning New Yorgi kohalikust parameedikust, kes ei ela tuleviku nimel, sest ta ei suuda ette kujutada tuleviku kus ta kaotab armastatud inimesed, seega elab ta praegu ja üksi.

Nad kohtuvad, nad magavad, nad mängivad, nad hakkavad üksteise seltsis end mugavalt tundma, nad armuvad, nad lähevad lahku, nad piinlevad oma otsuse käes ning nad leiavad üksteist taas.

Selline tüüpiline lugu ja päris loetav lugu.

Aga – kui tavaliselt öeldakse et ärge hinnake raamatut kaane järgi, siis tavaliselt ikka annab raamatu kaas mingigi idee, mis on raamatu sisuks, kuid selle raamatu kaas – sellel pole sisuga mitte midagi tegemist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar