2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 24. september 2014

Yours Truly, Taddy

Raamat: Yours Truly, Taddy (The Undergrad Years #2) (Invitation to Eden #2) by Avery Aster (2014)
Hinne: D
Lend Martinique saarele fotosessioonile koos kolme Euroopa kõige isuäratavama fotograafiga – Gustave, Fabian ja Leon – peaks olema ju lihtne ning ilus. Kuid ma ei oleks uneski näha osanud, et ma vaatan üles ning näen lennuki laes auku, mis on suurem kui Birkini kott.

Kurat! Me oleme vabalangemises Edeni nimelise saare poole. Ma juba kujutan ette kuidas New York Times mu järelhüüe kõlada võiks, „Taddy Brill, Manhattanlane, Austria Brillfordi kuningriigi troonilt tõugatud järglane, suri vaid kaheksateist aastasena, rahatuna, armastuseta ning endiselt neitsina.“ Ma võin kihla vedada, et selline jama juhtub vaid minuga. Kuid ühtäkki tõmbab Leon mind kokku Fabiani ja Gustaviga. Adrenaliin kohiseb kõrvus kui me kehad kokku puutuvad. Me oleme valmis … allakukkumiseks.
Erotica, Adventure

Alates selle aasta märtsist on alustanud ilmumist üks imelik sari Invitation to Eden, milles on lühilugusid 27 erinevalt tuntud armastusromaanide autoritelt. Tihtipeale on need lühilood osad nende autorite teistest sarjadest, kuid piisavalt on ka lihtsalt üksi seisvaid lühilugusid.

Yours Truly, Taddy on põhimõtteliselt sarja esimene raamat, sellele eelnes vaid lühike prequel, mis tutvustab saare omanikku paari sõnaga.
Kuid see Yours Truly, Taddy on lühidalt Kõmutüdruku kohtumine Shayla Blacki raamatuga Their Virgin Princess  ning Fantasy Island TV sarjaga.

Lühidalt, üks NY kõrgseltskonna hellitatud järglane, on järsku rahast ilma jäänud ja nüüd tuleb tal raha teenimiseks modellitööd teha. Martiniquele sõdab ta koos oma kolme sõbraga (BFF, VBF, GBF) ja kolme prantsuse mehe parima eksemplariga. Kuid nagu juba enne öeldud, tekib täpselt tema pea kohale lennuki lakke auk ning lennuk hakkab alla kukkuma EDEN nimelise saare lähistel.
Kuid enne veel kui lennuk alla kukub, tõmbab vaakum Taddy ja Leoni lennukist välja.

Pärast segast lapsepõlvemälestuste unenägu ärkab Taddy lennukitükil koos Leoniga. Egas siis midagi, riided seljast ja vette saare poole ujuma, minna on vaid umbes täpselt 9 tundi ujudes. Teel saarele, puhkuse hetkel, kaotab Taddy oma süütuse (hiljem selgus et ka Leon kaotas oma süütuse), mingi moment satub Taddy paanikasse, sest miski ujus vastu ta jalga – mis muu kui hai!!!! – ning selgub et neile on appi tulnud kaks delfiini. Rannale jõudes armatsevad nad veel korra ja ….
Hommikul leiavad nad sealt magamast Taddy sõbrad ja Leoni poisssõber Fabian :).
Saarel olev loss pakub seal ööbijatele kõike millest nad vaid unistada oskavad – luksuslikud toad, SPA, esmaklassiline toitlustus, BDSM toad – kõike!!

Ja siis tuleb Fabian oma osa Taddylt nõudma, kuna tema posssõber oli temaga juba maganud, siis tahtis ka Fabian oma osa ….

Tõsiselt lõbus ja kuum ja tüütu lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar