2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 6. november 2014

Spirited Away



Raamat: Spirited Away (The Psychic Detectives Series #3) by Angela Campbell (2014)
Hinne: B
Kes oleks võinud arvata, et loomade hoidmine võib olla nii ohtlik … või nii seksikas?!

Sotsiaalselt ebakindel Emma „Ämblik“ Fisher eelistab oma rüpperaali inimestele, seega on ta vägagi nõus, kui ta boss pakub talle võimalust vaadata ta lemmikute ja maja järele sellel ajal kui ta ise on mesinädalatel Londonis.

Kuid ei lähegi väga kaua aega enne kui õnnetuste aldis Ämblik kaotab koera, lukustab end maja uske taha ning paneb maja alarmi üürgama!

Õnneks tuleb talle appi ta uus ning vägagi seksikas naaber. Kuid Noah West on Ämbliku jaoks mõistatus – ning selle mõistatuse tahab ta lahendada.
Romance, Criminal Mystery, Humor

Tegemist on ühe vägagi andeka romantilise novelliga, kus on korralik kogus huumorit ja kõhedat tondilugu. Mitte segamini ajada Hayao Miyazaki samanimelise multikaga :).

Loo kangelanna on Emma/Ämblik, arvutigeenius, kes töötab eradetektiivi büroos (kes tegelevad ka „tondi-püügiga“ :)) ning hetkel on ta oma ülemuse kodu ning lemmikuid valvamas, kuni boss on mesinädalatel. Esialgu näeb ta ränka vaeva, et loomadega hakkama saada (nemad - kaks koera, üks pime ja teine alati valmis jalga "kargama" ning väga isepäine kass - on ju harjunud, et nende omanik/ori suudab nende mõtteid lugeda :)) seega näitavad loomad talle kiiresti tema koha kätte. Kuid kui ta kohtab vastasmajas elava kuuma tüübiga ning näeb vaimu …

Kangelane on Noah, eradetektiiv, kes on palgatud koguma infot Ämbliku ülemuse, tema abikaasa ning õe kohta, et tõestada et nende „vaimsed“ võimed on vaid pettus. Kuid kui Noah on juba Emmaga kohtunud, ei suuda ta tüdrukut kuidagi oma peast heita, isegi kui ta on veendunud et ta pole loodud pikaajalisteks suheteks, kuna tema isa on talle tõsiselt halb eeskuju olnud ning ta kardab et ta on samasugune kui ta isa. Kuid see maja, mille ta on rentinud, et tal oleks kerge oma sihtmärki jälgida, ei ole päris „tühi“ ning need elanikud ei taha teda sinna majja, eriti veel selle pärast, et Noah on teadmatult toonud endaga kaasa veel ühe elaniku. Seega kui Ämblik näeb aknal naist ning imelikud asjad hakkavad toimuma ka tema majas …

Needus, see oli täpselt selline lugu, et kui ma teatud kohti lugesin, siis ei julgenud ma varbaid teki alt välja lükata, kuid samas pole see ainult üks tondilugu, siis on ka väga armas armastuslugu ning põnev kriminaalne lugu ning palju nalja nii suhetega kui ka loomadega. Mul on tunne, et ma leian selle aja, et ka varasemad raamatud läbi lugeda.

See oli üks väga hea lugu!

1 kommentaar:

  1. Lahedad gifid, naersin südamest. Raamat tundub väga huvitav.

    VastaKustuta