2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 17. november 2014

A Gentleman’s Wager & Indiscretions



Raamat: A Gentleman’s Wager & Indiscretions (Georgian Rakehells #1, 2) by Madelynne Ellis (2003, 2011)
Kui Bella Rushdale armub sügavalt oma kenasse naabrisse Lucerne Marlinscari, ei oska ta ettegi kujutada, et tema rivaaliks võib olla teine mees. Kuid kena ning dekadentlik markii Pennerly on Lucernet juba aastaid ihaldanud ning kui kõik nad kolm saavad kokku kauges Lauwine Hallis keset Yorkshire nõmmesid, plaanib Pennerley Lucerne taas enda omaks teha. Skandaaliga riskides muutub nende vaheline võistlus kirgliku mõõduvõtuni seksuaalselt üliaktiivse Bella ning liiderliku aristrokraadi vahel. Lõpuks on siiski Lucerne see kes otsustab lõpptulemuse, kuid tema otsus võib tekitada pahameelt ning rikkuda kellegi plaane.

Poolteist aastat hiljem, tunneb Lucerne, vikont Marlinscar, et nende õrn kolmiku suhe hakkab teda väsitama. Teda kistakse pidevasse vägikaikavedamisse tema mõlemi kallima vahel, kes mõlemad püüavad tema täielikku tähelepanu endale tõmmata. Tegelikkuses on ta juba hakanud arvama, et kas mitte tema pole see, keda hakatakse välja jätma, arvestades kui suurt vaeva näevad Vaughan ja Bella üksteise piinamisega ning omavahelise võitlusega.

Kui nad kolmekesi võtavad osa seltskondlikust muusikaõhtust, hakkab armukadedus taas pead tõstma, mis tõestab Lucernele et on aeg ohjad oma kätte haarata. Tema otsust ei võeta hästi vastu, eriti Vaughani poolt, kes näitab oma meelepaha välja sellega, et karistab seksuaalselt nii Bellat kui ka Lucernet. Kuid vägikaikavedu ei lõppe kui keegi ei võida, mis tähendab seda et tema armsamad peavad nende omavahelised probleemid lahti rääkima, ning otsustama et nad kõik kolm võivad leida nii kirge kui ka rahuldust üskteiselt, mitte vaid kahekesi olles ja vahet pole, kes on keskel.
History, Erotica, Menage

Kuna ma hakkasin lugema raamatut Erotic Exchanges :The World of EliteProstitution in Eighteenth-Century Paris, siis kaua võib seda üsnagi kuiva teaduslikku teksti ikka lugeda. Seega tuleb vahepeal midagi kuuma ja „märga“ :) ette võtta umbes samast ajastust. Ning kuna ma ju alles hiljuti lugesin raamatut, mis oli üheaegselt nii tülgastav kui ka erutav, Her Husband’s Lover nimelt, siis võtsin ette selle sarja esimese raamatu ja novelli.

Nagu siis ka juba Tema abikaasa armukeses, siis samuti ka Härrasmeeste kihlveos asutakse kohe asja kallale, mitte ei oodata pool raamatut enne kui voodisse minnakse. Härrasmeeste kihlvedu algab sellega kuidas Bella oma tallipoisiga lähedal oleva mõisa hooletusse jäetud aias hullab, ning taas koju jõudnud mõisa omanikule peale satub, kui mees end peale ujumas käiku rahuldab. Ei mingit ümber põõsa peksmist, kohe asja juurde.

Ok, Bella, elab oma venna Joshuga koos Yorkshires ning kuna nende vanemad on surnud, siis on vend Bellale üsnagi vabad käed andnud tema tegevustes, seega on Bella vägagi teadlik kõigest mis magamistoas (või siis kuskil mujal enamvähem mugavas kohas) toimub. Seega kui ta näeb Lucernet end rahuldamas, otsustab ta, et Lucerne saab tema omaks, sest ta lihtsalt ei suuda meest oma mõtetest välja.

Kuid Lucerne pole oma mõisasse tagasi tulnud üksi. Temaga on kaasas ka tema ammused sõbrad Vaughan, Frederic ning Charles. Ka Bellal on külaline – ta lapsepõlvesõbranna Louisa. Louisa kohtus Fredericuga juba teel Bella juurde ning on mehesse ülepeakaela armunud. Kuid Louisa on täielik võhik armuasjades. Ning Bella pole ainuke kes tahab Lucenet. Vaughan on üks kibestunud inimene ning kui talle pakutakse kihlvedu, kas ta suudab Bella ja Louisaga ennem magada kui nende väljavalitud mehed, siis võtab ta selle väljakutse hea meelega vastu ning asub oma saaki jälitama. Kuid samal ajal on Vaughani esmane eesmärk oma kunagist vägagi lähedast suhet Lucerniga taastada ja seetõttu tuleb tal teha kõik temast olenev, et Bellat Lucernist eemale hoida. Sedasi algabki tema vägagi salakaval tants nende kõigi ümber. Kuid teada on ju, et kui miski on keelatud siis on ta kõige ihaldusväärsem, ning ka seda, et kui tegemist on tugeva seksuaalse külgetõmbega käivad armastus ja vihkamine käsikäes.

Nii siis ongi, et Bella ajab taga Lucernet, Louisa õhkab Fredericu järele, Frederic aitab Bellal tema vajadusi rahuldada, Bella võitleb Vaughaniga, Vaughan leiab tee tagasi Lucerne juurde, Lucerne tahab nii Bellat kui Vaughani, Vaughan võrgutab Bella, Frederic kakleb Lucerniga Louisa pärast, Louisa leiab Fredericu voodist teise naisega, Vaughan lohutab Louisat, Vaugahn ja Lucerne veedavad meeldejääva öö Bellaga, Bella keeldub Lucernet Vaughaniga jagama, Frederic teeb Louisale abielu ettepaneku ning Vaughan, Lucerne ja Bella lähevad koos Londonisse.

Võt siis nii palju asju toimub korraga, millest väga palju on väga emotsionaalne draama, suur osa on seksil – nii NN, MM, NM, MNM seksil – ning kokkuvõttes on see üks suurepärane Vibraatori raamatuklubi raamat :).

Ebadiskreetsus on väike novellike, mis leiab aset poolteist aastat peale seda kui Bella, Vaughan ja Lucern on Londonisse läinud. Nad elavad küll kõik koos, kuid nad pole endiselt leidnud õnneliku kooselu. Lucerne on pidevalt Bella ja Vaughani tülide vahel, kuna kumbki neist ei taha endiselt Lucernet teisega jagada kuid samas ei taha nad ka endale tunnistada, et nad pole valmis loobuma sellest kolmandast „mitte soovitud“ osapoolest. Seega kui Lucernel avaneb võimalus põgeneda korraks tülide tallermaalt, jätab ta need kaks omavahel asju selgeks rääkima. Bella ja Vaughan süüdistavad esialgu Lucerne lahkumises üksteist ja nad keelduvad ka endiselt üksteisele tunnistamast, et nad üksteist armastavad, kuid lõpuks leiavad nad siiski tee üksteise käte vahele. Ning kui Lucerne hommikul tagasi tuleb, tuleb neil mõlemil mõista, et nende ühine kooselu saab jätkuda vaid siis kui nad endale tõde tunnistavad, teistega arvestavad ning üheskoos kuldse kesktee leiavad.

See on küll vaid novellike, kuid nendele paarile lehele on siiski kokku pakitud palju kuuma MM, MN ja MNM seksi. Seda võiks liiga paljuks pidada, kuid kuna ma juba tean mis neist raamatutest oodata, siis oskan ma kõigi nende õõtsuvate ja tõuklevat kehade taga näha ka tegeliku lugu, mis on väga hea.

See sari sobib kohe selle teadusliku raamatu juurde :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar