2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 21. juuli 2014

Her Husband's Lover


Raamat: Her Husband’s Lover (Georgian Rakehells #5) by Madelynne Ellis (2013)
Hinne: B+
Lord Darelston oli ilus. Seda mitte edeval moekal viisi, vaid metsikul moel … Iga naine, kelle oli natukenegi oidu, oleks olnud rumal, et mitte temasse armuda.

Emma Langley jälestab füüsilist kontakti, kuid ta on vägagi üllatunud, kui ta mõistab, et ta on lummatud ühest oma isa külalistest. Robert, Lord Darelston ei ole sugugi selline nagu on olnud teised mehed, kellega ta kohtunud on. Ta on suurejooneline, meeldiv ning ta hirmutab Emmat sama palju kui ta teda erutab. Kuid Emma pole ainuke, kes on Roberti võrku jäänud …

Lord Robert Darlestonil on elunautleja ja liiderdaja kuulsus. Kui ta abikaasa mahhinatsioonid ta Londonist põgenema ajavad, viivad ta teed teda Inglismaa südamesse, kus ta ootamatult kohtub taas oma esimese kallimaga, Lyle Langleyga. Nende kahe suhte rebisid üheksa aastat tagasi puruks nende perekonnad, kuid nüüd on nende taasühinemise põhiliseks takistuseks Lyle abikaasa, Emma, naine kellest Darelston huvitatud on ning keda ta sugugi solvata ei taha. Kõik tundub lootusetu, kuni Lyle tunnistab Robertile, et Emma on frigiidne ning nende abielu pole kunagi voodisse jõudnud.

Darleston pakub välja plaani … kui ta suudab võita Emma poolehoiu, siis äkki saaksid nad kõik koos õnnelikud olla. Vanad kummitused, armukade abikaasa ning maruvihane isa hakkavad Robertit tema plaanide elluviimisel segama.
History, Romance, MMF, MLAK, Erotica

Täiesti ausalt, kui ma olin raamatust lugenud 5% (u 20lk) hakkasin ma kahtlema, kas see on ikka see raamat, mida ma lugeda tahaks. 10% (u 36 lk) läbi ja ma olin juba valmis raamatut käest panema, ning tunnistama, et see saab olema mu esimene ELL (ei lugenud lõpuni) raamat. Kuid samas 10% ei anna tavalistel õiget aimu, mis raamatuga siiski tegemist on, seega jätkasin lugemist. Kui ma olin 20% läbi lugenud ei tahtnud ma enam raamatut käest panna, ning lõpuks olin ma pool ööd üleval, et raamatut lõpuni lugeda.

Mis mind alguses ehmatas – vaevalt on sissejuhatus tehtud, kui Robert ja Lyle esimest korda armatsevad ja seejärel räägib Lyle üsnagi räigelt oma eelnenud öö seiklustest Emmale. Kui lugu olekski selliselt jätkunud oleks ma tõesti raamatu lõpuni lugemata jätnud, kuid õnneks tuleb kogu sellele seksile lisaks väga huvitav taustalugu.

Lisaks huvitavale taustaloole on ka kolm peategelast väga huvitavalt esitletud. Lyle on gey, kes on abiellunud oma perekonna survel. Emma on tagasihoidlik naisterahvas, kes ei kannata füüsilist kontakti ning on abiellunud Lylega just selle pärast, et ta teab, et Lyle teda kunagi puudutada ei taha. Robert on biseksuaalne mees, kes on proovinud oma elus kõike, kes on abiellunud samuti perekonna survel naisterahvaga, keda huvitab vaid raha, positsioon kõrgseltskonnas, ta armukesed, SM ning oma abikaasa emotsionaalne piinamine.

Robert on alles hiljuti ühe oma kallima kaotanud naisele, kes polnud valmis oma abikaasat kellegi teisega jagama, seega kui ta kohtub taas Lylega ning saab teada, et Lyle on abielus kaotab ta lootuse, oma kunagise armsamaga taas koos olla. Kuid kui ta saab teada, et see abikaasa on Emma … tõstab tal hinges siiski pead lootus, sest ta on näinud Emma silmis iha, ning ta on valmis milleks iganes, et nad kolmekesi võiksid koos olla.

Emma on üks kahest lapsest, kes on ellu jäänud tema 15nest õest-vennast, ning ta on oma elu jooksul piisavalt pidanud matma armastatud inimesi, seega keeldub ta edaspidi igasugusest füüsilisest kontaktist või armastusest, et mitte enam seda valu läbi elada. Abikaasat valides juhtus ta peale Lylele, kui mees tallipoisiga oma ihasid rahuldas ja seega sobis Lyle talle suurepäraselt. Kui ta aga oma isa mõisas külaliste seas näeb Robertit, tõstavad esimest korda temas pead tunded ja ihad, mida ta kunagi varem tundnud pole. Ta tahab Robertit puudutada, kuid ta pole valmis laskma Robertil ennast puudutada.

Robert ja Lyle ei pea küll muretsema selle pärast, et Emma nende suhte paljastaks, kuid Robert ei ole huvitatud vaid Lylest. Ta ei tahaks taas oma kallimat kaotada tema naisele, seega Robert teeb Lylele ettepaneku, et ta saab ka Emma nende seltsi. Lyle räägib Robertile Emma foobiast – Afefoobia - kuid Robert usub siiski, et neil on lootust, kui ta vaid suudab teada saada Emma foobia põhjuse.

Emma iha Roberti vastu on suurem kui tema hirm puudutuste ees, seega laseb ta Roberti pisitasa endale lähemale – õrn puudutus, väike suudlus, kallistus …. Muidugi lisab Emma jaoks õli tulle see, et talle meeldib vaadata Robertit ja Lylet koos, kuid Robert pole nõus sellega, et ta lihtsalt vaatab, ta tahab et Emma ka omalt poolt vastu näitaks ning tema ihasid õhutaks.

Ühesõnaga kujutage ette paksude kividega torni millega Emma on end ümbritsenud ja mida Robert ühelt poolt esialgu väikse haamriga lõhkuma hakkab ja Emma teiselt poolt. Lõpuks murravad nad müürist läbi kuvaldaga. Müür on Roberti jaoks läbistatud, kuid Lyle on endiselt teisel pool müüri ja nüüd on ta armukade, sest tema on oma naist puudutanud vaid korra, siis kui ta talle abielusõrmuse sõrme pani.

Keeruliseks teeb olukorra ka veel see, et Roberti abikaasa on talle järgnenud ning väidab, et ta ootab Roberti last, ning et Emma on Roberti uus armuke (mis iseenesest on küll tõsi, kuid mitte kogu tõde ja keegi ei usus seda, kuna kõik kohalolijad peale Roberti abikaasa teavad Emma foobiast). Kuid Roberti abikaasa on oma armukadeduses valmis kõigeks, ning kui ta leiab Emma ning Roberti koos voodis ähvardab ta Emma maha lasta, kuid asjade kokkulangevuse käigus saab haavata hoopis Lyle.

Ah ja, mul jäi ka veel mainimata, et Emma noorem ja ainuke elusolev õde annab oma lapsikusega hoogu juurde Roberti abikaasa armukadedusele ning hiljem nende isa vihale.

Nii siis ongi, et Lyle on haavatud, Robert peab lahkuma koos oma abikaasaga, kellel on raseduse asemel avastatud kaugelearenenud munasarja vähk, Emma isa teeb endast kõik oleneva, et Emma ja Lyle enam Robertiga ei kohtuks ning nende loodetud õnnelikul kooselul pole jäänud enam vähematki lootustl.

Kuid …

Kuidas lugu lõppeb ma teile ära ei räägi, kuid lisan veel juurde, et kogu taustal käiv poksivõistluseks ettevalmistus, Roberti ja tema venna vaheline suhe, Emma mineviku lugu … see kõik on väga huvitav ja hästi kirjutatud. 

Tegemist on ühe väga hea Vibraatori Raamatuklubi raamatuga, mida ei ole just kõige lihtsam avalikus kohas lugeda, kuid kui te selliste raamatutega harjunud olete, siis … :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar