2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 7. juuli 2014

Rusty Nailed

Raamat: Rusty Nailed (Coctail #2) by Alice Clayton (2014)
Hinne: B
Kodumängimine pole kunagi olnud nii tore – või nii segadusse ajav. Sellel ajal kui Caroline boss on mesinädalatel, kestavad ta tööpäevad pikki tunde, et nende sisekujunduse firmat töötamas hoida – eriti veel siis kui Caroline õlule on jäänud ka suurepärasse vana Sausalito hotelli renoveerimine. Sellel ajal kui Caroline fotograafist poisssõber Simon mööda ilma singi rändab, on nende suhe pidevas „kaugus tekitab tugevamad tunded“ seisus. Kumbki neist ei kurda nende suurepärase taaskohtumise seksi üle. Kuid siis otsustab Simon et ta ei taha enam nii palju reisida, ning ühtäkki on ta palju rohkem kodus. Kohe palju rohkem. Ning tahab ka et Caroline oleks rohkem k,odus. Kuigi nende sõprade armuelu pakub neile palju muude asjade pärast muretsemist, tuleb Carolinel ja Simonil siiski ükskord ka oma suhe korda saada. Mitte kumbki ei taha „kui ei näe, siis ei mõtle“ lahendust, kuid kas nad leiavad oma õnneliku klišeeliku lahenduse?
Romance, Humor, Drama

Tegemist on siis Wallbangeri järjega. Taas kord jälgime Caroline (öösärgi tüdruk) ja Simoni (Seinatrukkija) tegemisi. Seekord on meie armulinnukestel käsil pesapunumine. Sellel ajal, kui Caroline on töösse uppumas otsustab muidu visiit-poisssõber Simon ühtäkki hakata pidevalt-kodus-ja-kassi-valves-olevaks poisssõbraks.

Nende kahe suurim probleem on aja- ja suhtlemise puudus. Mitte et nad ei räägiks või et nad ei armatseks – nad ei räägi õigetest asjadest ja nad ei saa kokku üksteisega õigel ajal ja õigetes kohtades. Caroline podiseb üksi oma küsimuse otsas ja Simon elab õnneliku pesapunuja elu.

Siin on nii komöödiat, kui romantikat, kui probleeme kui ka armsaid hetki. Võrreldes esimese raamatuga, pole käesolev sama tugev (sellest ei saaks head rom/com kassahitti) kuid iseenesest on tegu siisi hea raamatuga.

Ja eks saab näha, mitu kiisut siis järgmine osa toob :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar