2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 15. september 2023

Hurrah for Gin

Raamat: Hurrah for Gin: A book for perfectly imperfect parents by Katie Kirby (2016)  Hinne: A Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/29984739-hurrah-for-gin                    

See pole käsiraamat. See ei anna nõu, kuidas beebit magama saada, kuidas mudilase tujusid ohjata, kuidas olla hea lapsevanem, ägedad vanemad või isegi mässaja vanem. See on raamat vanemlusest milles pole mitte ühtegi kasuliku nõuannet.

Selle asemel on siin elutervelt ausad lood ja illustratsioonid vanemateks olemisest, mis näitavad, et sa võid südamest oma lapsi armastada ja samal ajal võivad nad sinu jaoks olla kõige ärritavamad olevused.

“Hurraa ginile” viib lugejad rasedusest esimese klassini, läbi kõikide põnevate, ärritavate, hulluksajavate ning suurepäraste lapsevanemate kogemuste, pakkudes mõistmist ning sõbralikke kallistusi pärast rasket päeva.

Parim lugemine gini kõrvale.

Nonfiction, Parenting, Humor, Biography 


Kuna, ma ju tunnen Lottie Brooksi, siis tuleb ka ju lugeda tema “ema” lugu.

Kirby kirjutab ausalt ja läbi mõnusa huumori emadusest, alustades rasedusest, katkenust ja lõpuni kantutest, sünnitusest ja sellele järgnevast elust beebiga, jõnglasega, järgmise beebiga ja jõnglasega. Tema elu pole kerge ja tema peres ei saa kõik ideaalselt üksteisega läbi, kuid nad on ikkagi pere ja nad saavad hakkama.

Nagu ta isegi ütleb, pole see käsiraamat, ta ei anna nõu, kuid ta on aus, et see kõik pole kerge ja tunded võivad tihti üle keeda, kuid alati leiab võimaluse naerda. Vahel on vaja käsiraamatu asemel lihtsalt kellegi teise mõtteid lugeda, olgu see tulemus siis tõdemus, et mina polegi kõige hullem, või et ma saan tast täiesti aru, kuid vaheldus on see kindlasti.


Ja kui te olete oma tütrega koos või tütre järel lugenud Lottie raamatuid, siis on see Kirby raamat maiuspalaks ainult teile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar