2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 29. september 2023

Lottie Brooksi megakeerulised armumised

Raamat: The Mega-Complicated Crushes of Lottie Brooks (Lottie Brooks #3) by Katie Kirby, tõlge Hels Kure (2022) ER, RR, A Hinne: B

Lühikokkuvõte:https://www.goodreads.com/book/show/197587927-lottie-brooksi-megakeerulised-armumised  

Pole mingi ime, et „Lottie“-raamatutest on saanud menukid! Lottie on ju Lottie: lihtne, särtsakas, heasüdamlik ning vahel armsalt totakas 12-aastane tüdruk, kelle tujud küll vahelduvad kosmilise kiirusega, kuid kelle õhin ja vaimukus uute väljakutsetega silmitsi seismisel ei jäta külmaks kedagi.

Seekordses päevikus räägib Lottie oma südameasjadest. Tüdruk valmistub oma esimeseks kohtinguks – mis Lottie õuduseks tekitab tohutut elevust tema veidras ja piinlikus, ent ometi maailma parimas perekonnas –, püüab ära õppida suudlemise, hakkab feministiks ja kavandab luuletajakarjääri, pajatab uskumatutest katsumustest, mis kaasnevad breketite saamisega, ning peab ületama nii mõnegi hirmu.

Children, Humor


Kolmas Lottie raamat siis juba ja seekord pole ta elu kohe üldse mitte kerge. Armumine on ikka nii keeruline asi! Kõigepealt tuleb ajule selgeks teha, et kui poisi lähedal oled, siis tuleb mõistlike sõnu suust välja ajada ja kui sellega on asjad korras, siis tuleb aru saada, kui tihti peaks temaga rääkima ja milliseid friikaid tuleb koos osta. Ning siis tuleb see kõige hullem asi, suudlemine. Seda tuleb ju harjutada, ei saa ju harjutamata sellist tähtsat asja teha. Ja mis saab siis, kui sind lambist maha jäetakse? Ja üks su parim sõbranna näeb ainult oma poissi ja ei aita sind üldse, ning teine leiab, et sa nutad liialt oma poissi taga ja see ei aita sind ka üldse. Ning siis tuleb suvi ja kõik lähevad kaugele ära ja kui sa siis ise lõpuks pead vanematega ja tüütu väikevennaga koos reisile minema, leiad sa midagi hoopis uut ja ootamatut.

Noor on ikka nii raske olla, ning ema ei mõista ja isa ei tunne kaasa ja väikevend on suurim ora … ja valikuid on nii palju. 

Oh aega on valikute tegemiseks ja tähtsaimad on ikkagi sõbrad!


See on raamat, mis aitab kindlasti paljusid tüdrukuid. Ja mis kõige tähtsam, see pole õpik/käsiraamat, see on humoorikas juturaamat, ning kui sellest midagi kasuliku on, siis on see täiesti juhuslik.

Ja ka täiskasvanutele on see mõnus meelelahutus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar