2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

laupäev, 6. aprill 2024

A Lesson in Cruelty

Raamat: A Lesson in Cruelty by Harriet Tyce (2024)  Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/185230841-a-lesson-in-cruelty  

Millist hinda oled valmis maksma täiusliku elu eest?

Öeldakse küll, et alati ei saa seda mida tahad. Kuid sa võid selle võtta.


Anna tahab uut algust. Ta ei usu, et ta oleks seda välja teeninud, kuid pärast kolme aastat vanglas, on ta lõpuks oma võlad tasunud. Enamused neist.

Lucy soovib saada selle mehe tähelepanu, kes temast üldse välja ei tee, ihaldusväärne Oxfordi professor. Mees on abielus - mitte esimest korda. Äkki peaks ta järjekorda võtma?

Marie elab eraklikult, ja on liialt kaua teistest eemal olnud. Ta pole valmis välja tulema, kuid reeglid on selleks, et neid rikkuda.

Kõik tahavad ideaalset elu. Kui kõik pole selleks valmis.

Kui just keegi ei otsusta neile õppetundi anda.

Thriller, Mystery, Suspense


See oli üks imelik kuulamine. Võibolla lugedes oleks teistmoodi olnud, kuid kuulates oli alguses raske aru saada, kes on need inimesed kellest need peatükid on ja miks nad on ühte raamatusse kokku pandud.

Nagu juba sisututvustusest on näha, on siin raamatus kolme naise lood - Anna vabaneb värskelt vanglast ja satub kohe jamadesse; Lucy kohta mäletan ma kõige vähem; Marie kohta ei saanudki alguses aru, mis toimub.

Kuid mida edasi, seda rohkem infot saad ja kui siis lõpuks hakkavad niidid kokku jooksma … no vot sellist julma mängu ei osanud ma küll ette näha. Need kolm lugu ei jookse ajas üksteise kõrval. Need naised on seotud, ja kuidas veel seotud.


See on huvitav, et kui neli kuud hiljem uuesti tutvustust lugesin ei tulnud esialgu mitte midagi sisust meelde, ja siis hakkavad tulema hetked, julmad hetked. Selle raamatu peab üle lugema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar