2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 19. juuni 2015

Sleeping with the Entity



Raamat: Sleeping with the Entity (Entity #1) by Cat Devon (2013)
Hinne: D
Ta on maiasmokk ja tal on unistus.

Saage tuttavaks Daniella Delaneyga. Ta on valmis avama oma poodi, Taevalikud Tassikoogid, ühes Chicago vaikseimas linnaosas. Kuid tal on probleeme kohalike äride assotsiatsiooni juhi – nimelt Nick St. George – veenmisega, et temast oleks hea lisand sinna naabruskonda. Daniella loodab, et tema kuulsad punase velveti koogikesed on piisavalt head, et iga mehe südant võita. Kuid Nick pole lihtsalt mõni mees. Tal on kihvad.

Ta on pidevalt näljas …

Vamplinna klanni juhina pole Nickil mingit tahtmist lasta Daniellal tema ümbruskonda uut elu sisse puhuda. Kuid Danellas on miski, mis tekitab Nickis isu … rohkema järele. Nick ei saa Daniellat mõttega kontrollida nagu teisi inimesi, mis teeb Daniella vastupandamatuks. Kas võib olla, et esimest korda üle mitme sajandi võib Nick leidnud endale võrdse vastase? Armastus on alati arvestatav jõud. Kuid kas see vampiir võib olla leidnud oma koogi ning saab seda ka süüa?
Paranormal, Criminal Mystery, Romance

Et siis, ma hindasin seda lugu D-ga, sest kui võtta seda lugu kui paranormaalset armastuslugu, siis oli see üks väga nõrk lugu. Kui aga ma hindaks seda lugu kui paroodiat kõigist kunagi kirjutatud vampiirilugudest ja filmidest ja telesarjadest (vihjates neile kõigile igal võimalikul juhul) siis oleks ma hinnanud seda lugu B-ga.

See oli siis üks juuksekarva lõhkiajavalt poliitiliselt korrektne lugu, kus pidevalt vabandati igasuguste aimatavate vihjete eest ning pidevalt tehti kahtpidimõistetavaid viidetega nalju. See oli üks paranormaalne armastuslugu, kus peaosas on vampiir ja inimene/druiid. Daniella on elanud selles linnaosas kogu oma elu, vampiirid ei saa ta mõtetega manipuleerida, kuid siiski ei tea ta kes ta naabrid on. Nick on kolinud sinnakanti siis kui Daniella oli ära koolis ja alustas oma karjääri, ning nüüd kui Daniella on tagasi ning tahab avada oma tassikoogi poodi Vambilinnas (tuntud ka kui Chicago), peab Nick teda iga hinna eest takistama, sest Daniella poeke tooks nende kanti liiga palju inimesi … ja sedasi see absurdne lugu siis edasi lähebki, kus täpselt õige info tuleb avalikuks täpselt õigel hetkel ning õiged inimesed ilmuvad välja täpselt õigel kohal õigel hetkel ning kõik on täpselt nii õige, et see lugu pole üldse mitte huvitav.
Kui tegu oleks olnud paroodiaga, siis oleks see olnud hea  ja tõsiselt naljakas lugu, sest mina naersin pidevalt, kuid see lugu … see polnud kohe üldse mitte hea.

Aga kuna raamatus on pidevalt juttu tassikookidest, siis … soovitan tassikoogid.ee ja sefiiritordid.ee  :) mõlemad on ka faceboogis olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar