2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

esmaspäev, 22. oktoober 2018

Two Women & Too Many Men


Raamat: Two Women & Too Many Men by Nancy Orchard (2018)
Hinne: F
Teravmeelne ja avameelne lugu täis naeru ning natuke pisaraid.
See on asjakohane ja vägagi meelelahutuslik lugu kahe naise esiklustest enne ja pärast lahutust. See lugu ülistab sõprust ning naiste kindlameelsust leida elust midagi muud peale abielu ja laste.
Romance, Humor

Kindlasti olete ise öelnud või kuulnud kedagi ütlemas ’Meie kohtingud on nii absurdid, et sellest peaks raamatu kirjutama!’ Tavaliselt jäävad need raamatud kirjutamata, sest esiteks, pole me kõik Candace Bushnellid või Helen Fieldingud ja me ei pruugi räägitut sama hästi paberile panna kui nemad ja teiseks üks asi on rääkida emotsionaalselt lõbusat lugu neile, kes teavad ka taustalugu, ning teine asi on panna seesama lugu paberile ning loota, et need kes taustalugu ei tea, saavad sellest samamoodi aru. Et ühesõnaga, kui kirjutada midagi sellist, mida kunagi juba on tehtud, siis tuleb seda teha kas paremini või jätta üldse tegemata.

See Kaks naist ja liiga palju mehi, oleks võinud jääda kirjutamata, minu arust vähemalt.

See on lugu kahest naisest, üks saab raamatu alguses nelikümmend ja otsustab oma mehest lahutada ja teine on kolmekümnendates ja on hetkel veel õnnelikus abielus, kuid on läinud laste ja töö kõrvalt kooli end täiendama.

Üheskoos suuremas koguses Bacardit ja Colat manustades õhutavad nad üksteist elul sarvist haarama. Alix käib esimestel kohtingutel ja Suzy hakkab oma mehe truuduses kahtlema. Siis leiab Alix endale Domi, kellega neil on kõik hea voodis, kuid Alix ei armasta teda ja Suzy mees jätab ta koos lastega jõuluõhtul maha.

Nüüd siis käivad mõlemad naised kohtingutel, nagu poleks homset ja mõlemad peavad saama võimalikult palju orgasme enne lõppu. Alix jätab lõpuks siiski oma Domi maha ja Suzy satub üha uuesti juhuslikult korraks kokku ühe ja sama mehega. Alix kohtub oma unelmate mehega, kuid tema on omakorda kohtunud oma unelmate naisega, kes pole Alix, kuid talle meeldib ikkagi Alixi juures voodis käia ja Alix ei suuda talle ei öelda, sest seekord on tema armunud. Suzy saab lõpuks teada selle pidevalt kohatud mehe nime, ning nad hakkavad käima. Raamatu lõpu võite ise ära arvata, kes abiellub ja kes asub uuesti kohtamistsirkusesse.

Jah, siin on huumorit on põnevust on isegi tuttavaid hetki mu oma elust, aga miks siis ikkagi see lugu mulle ei meeldi? Väga lihtne – selles loos puudub järjekindlus, loogilisus. See raamat tahaks nagu olla humoorikas kohtingute fopaade kogumik, kuid samas on siia sisse lükitud ka BDSM erootikat, mis sobib ülejäänud looga kokku nagu sadul sea selga. Ma saan aru küll, et peatükid on kord Alixist kord Suzyst, kuid iga peatükk jätab mulje, nagu oleks iga peatükk täiesti erinevast naisest, sest läbi raamatu muutuvad need tegelased liigagi palju. Tekib selline mulje, et kokku on kogutud paljude naiste kõige meeldejäävamad absurdsed kohtingud, ning siis on need erinevad lood sobitatud kahele peategelasele.

Kahjuks oli see ilusa kaanega raamat, millel on vägagi intrigeeriv sisukokkuvõte, täielik ajaraiskamine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar