2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

pühapäev, 26. september 2021

Grace and Frankie

Raamat: Grace and Frankie: A Guide to Best-Friendship and Not Giving a Damn by Emilie Sandoz-Voyer, Marta Kauffman, Howard J. Morris (2021) Hinne: D Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/58966116-grace-and-frankie     

See on raamat sõprusest, mis ei küsi vanust ega hooli sõprusega kaasnevast jamast. See käsiraamat annab humoorikat kuid sügavat ülevaate elu tõusudest ja mõõnadest läbi Grace ja Frankie silmade.


Sa tead kes on see sõber kes sind täiendab? Kes on sool sinu suhkrule, kare sinu siidisusele, oliiv sinu martiinis ja … kõik söödav sinu fondüüs? Grace sinu Frankiele või Frankie sinu Gracele? See on raamat neile.

Coffee Table Book


Ma tean, et on olemas selline sari nagu Grace and Frankie ja et selles sarjas on peaosades Jane Fonda ja Lily  Tomlin, kes on parimad sõbrad ka päriselus. Ma pole ühtegi osa näinud, kuid ma tean, et tegu on populaarse sarjaga. Seega kui raamatut pakuti NetGalleys lugemiseks, siis olin sellest huvitatud. Sisututvustus tundub ka ju paljulubav. 

Huvi pärast vaatasin ka Youtubest lõike sarjast, et olla natuke rohkem teadlik, mida võiks oodata. Sarja võiks iseloomustada nagu tänapäevast versiooni “Kullakestest” kus nelja sõbranna asemel on kaks, või siis “2 Broke Girls” kuuskümmend aastat hiljem :)


Ja raamat. Oh jah. See on selline kohvilaua raamat, kus on palju pilte sarja peategelastest, natuke juttu sõprusest, testid, kas olete Grace või Frankie, ning retseptid, kuidas teha mõningaid imelike toite või mida kokku kallata korralikku kokteili, sest alkohol on nende kahe sõbra jaoks väga tähtis. 


Ma lootsin sellest raamatust palju rohkemat kui sarja reklaammaterjal või fänninänn. Kahju.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar