2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 5. august 2013

Why Dukes Say I Do

Raamat: Why Dukes Say I Do (Wicked Widows #1) by Manda Collins (2013)
Hinne: C
Isegi Londoni kõrgseltskonnas – kus kõik teavad mida sa eelmine hooaeg tegid – ei või sa kunagi teada, kes on järgmine, kes altari ette astub …
TÕELIST ARMASTUT LEITAKSE TIHTI ...
Leedi Isabella Whartoni elu on Londonis piisavalt kirev ja tal pole mingit huvi tutvuda Londonist kaugemal olevate kommetega. Kuid kui tema ristiema palub tal külastada tema vallalist pojapoega Yorkshires, ei saa Isabella keelduda. Isabella on sunnitud vanadaami soovi täitma, kuna ta teab ühte Isabella kõige skandaalsematest saladustes. Ja seega asubki ta teele äsja tiitli omanikuks saanud – ning kurikuulsalt talupojaliku – Ormondi Hertsogi juurde …
... SEALT, KUS SEDA KÕIGE VÄHEM OOTAD
Trevor Carey ei hooli sellest mis toimub ballisaali uste taga. Ta on täielikult rahul oma lihtsa eluga – ja ta ei karda seda ka öelda sellisele seltskonna lillekesele nagu seda on Leedi Isabella. Kuid värske maa õhk näitab Isabellat hoopis teise külje pealt – ja see külg on täis igatsust ning kirge. Kas Isabella keerukus suudab varjata ta igatsust armastuse järele? Kui linnast saabuv väljapressija ähvardab Isabellat, on Trevor valmis teda kaitsma – isegi kui ta peab selleks Londonisse sõitma. Kas Hertsog suudab Isabella nimel kõrgseltskonnaga hakkama saada … ja Isabella ikkagi endale jätta?
History, Romantic, Criminal Mystery

Tegemist on siis Manda Collisni uue sarjaga – Kavalad Lesed.

Esimese raamatus tutvustatakse lugejale lähemalt ühte kolmest sõbrannast/õest, kes kõik on lesed ja kes on kõik olnud kohal ka sündmusel, mille pärast keegi neid ähvardama hakkab – Ma tean mida sa tegid eelmisel hooajal. Mis teile meenub kui teie sellist lauset loete? Mulle meenus üks film ja teise filmi peategelane :):).


 Aga see selleks.

Et siis Isabella, lesk, kelle vägivaldne abikaasa on surnud aastaid tagasi, saadetakse ristiema pojapoega linna meelitama, et too oma uue tiitliga kaasnevad kohustused üle võtaks. Loomulikult järgnevad Isabella ähvardajad talle ka maale – või kas ikka järgnevad? Igatahes, kuigi Trevor on esialgu vägagi Isabella vastu, siis vaid paari päevaga jõuavad „noored“ nii üksteisest sõltuvaks saada – Isabella aitab Trevorti tema õdedega ja Trevor ei suuda end kuidagi võluvast lesest eemale hoida. Ning siis kui veel tekib üks üsnagi sündsusetu situatsioon, astub Trevor tüüpilise ürgmeheliku sammu ning abiellub kiirkorras Las Vegases … vabandust Šotimaal Isabellaga ning saabub koos temaga tagasi Londonisse. Mis te arvate, kas ristiema on selle üle õnnelik? Õieti arvasite – ei ole. Kuid mis teha, Šotimaal on käidud, ähvardusi saabub endiselt, kuid ilma politsei abita, suudavad meie kangelased suure pildi kokku panna ja leiavad ka ähvarduste taga oleva otsese süüdlase.

Nii lihtne see ongi – selline kerge suvine lugemine. Võib-olla liigagi kerge, sest minu jaoks oli juba esimeses peatükis selge, kes on selle raamatu pahar, kuigi vahepeal püüti teisi pahariteks tembeldada, kuid lõpuks oli mul ikkagi õigus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar