2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 21. august 2013

Lover Be Mine

Raamat: Lover Be Mine (Legendary Lovers #2) by Nicole Jordan (2013)
Hinne: C
Kõik Wilde võsukesed otsivad tõelist armastust ning abi otsivad nad ajaloolistest armastusromaanidest. Lord Jack Wilde saab endale järjekindla Romeo osa, et võita endale kütkestav Juliet.
Viimane asi mida Sophie Fortin ootab maskiballilt on särisev suudlus piraadilt. Kuid tema kirg kuhtub niipea kui ta saab teada, et tema maski taha peituv härrasmees on põrgulikult skandaalne Lord Jack, kütkestava Wilde klanni liige – mees kellega tal suhtlemine keelatud on. Kuid kui Jack alustab oma hingetukstegevat võrgutust, ei suuda Sophie talle vastu panna.
Jack poleks kunagi uskunud, et tema perekonna surmavaenlase tütar võiks temas sellist kirge sütitada – seda kuni ühe unustamatu suudluseni, mis ta tuleviku igaveseks muutis. Peagi teeb Jack endast kõik oleneva, et Sophiet endale saada, ta ei kohku isegi Sophie röövimise eest tagasi, peaasi et Spohi ei abielluks tema rivaaliga. Selleks et Sophie ja tema tõrksad vanemad enda poolele võita peab Jack langetama otsuse asjas, mida ta on vandunud, et ta kunagi ei tee. Jack on printsi vallaslaps ning ta on oma kuninglikku päritolu aastaid eiranud … kuid Sophie nimel on ta valmis riskima ning pöörama oma igavese südamevalu igaveseks armastuseks.
Romance, Drama, History

See legendaarsete armastajate sarja teine raamat sattus mu kätte läbi NetGalley. Ma pole esimest raamatu lugenud, kuid see raamat on kirjutatud nii, et ma ei tundnud sellest ka puudust, et esimest ei tea, kuid samas on ta nii hästi kirjutatud, et tekkis huvi ka esimene raamat välja otsida ja võimalusel läbi lugeda.

Aga siis see raamat. See on üks kiire, armas ning ettearvatav lugu. Ei ta pole ettearvatav, kuna selle raamatu legendaarsed armastajad on Romeo ja Juliet. Ei nad ei sure, keegi ei sure. On küll perede vaheline tüli (üsna totter tüli tegelikult), kuid see pole selles raamatus väga oluline. On kaks armast inimest, kes kohtuvad, armuvad, kuid seda endale tunnistada ei taha. Sophie tahab oma vanemate soovide järgi käituda ning nõustub abielluma rikka hertsogiga vaid selleks, et vanemad saaksid raha ja taas tiitli, kuid tema süda jääb ikkagi Jacki juurde. Jack aga püüab lihtsalt (omast arust) oma suguvõsa naistele heameelt teha ja seega jätkab Spohie võrgutamist. Muidugi vastavalt tüüpilisele armastusromaanile, ei ole see võrgutamine vaid ilusad sõnad, lilled ja ehted, vaid ikka lõputud suudlused, öised külastused läbi akna ning voodivallatused (esialgu süütud kuid peagi juba mitte nii süütud). Kõige selle taustaks on veel südantlõhestav lugu sellest, kuidas Jack on oma ema kaotanud ja Sophie oma venna, kuid see on kõik vaid taustaks.

Ühesõnaga on tegu ühe energilise ja kütkestava looga, mis läheb lugedes kiiresti ja lõppeb täpselt nii nagu arvata oli – noorpaar tunnistab lõpuks siiski üksteisele oma armastust, Jack lepib ära oma võõrandunud isaga ning Sophie vanemad on valmis unustama perekondade vahelise tüli.

Eks näis, kas ma kunagi ka teiste raamatuteni jõuan, kuid kui tekib moment, et lugeda midagi armsat ja kiiret, siis võib ju selle sarja teised raamatud ette võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar