2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 28. august 2013

Beyond Pain


Raamat: Beyond Pain (Beyond #3) by Kit Rocha (2013)
Hinne: B++
Lühikokkuvõte:  http://www.goodreads.com/book/show/16049679-beyond-pain

Naine ilma tulevikuta …
Live fast, die Young – kõik muu on Six’i jaoks vaid fantaasia. Ta on läbi elanud kõige hullema, mida Sektoritel pakkuda on, kuid kukkumine Dallas O’Kane Neljanda Sektori kamba kätesse tutvustab talle ohtusid mida oodatagi ei osanud. Neljandas Sektoris on kõik avatud kõige suhtes, kaasa arvatud nende seksuaalsus – kuid Six pole elus püsinud nii kaua end haavatavaks muutes. Ja seda eriti mitte selliste dominantsete meeste ees nagu seda on Brendan Donnelly.

Mees ilma minevikuta …
Bren on tapja, koolitatud Edenis ja visatud siis Sektoritesse. Ta ainuke väljund on valu, nii puuris kui ka voodis, ning emotsioonid on luksus mida ta endale lubada ei saa – kuni ta kohtab Six’i. Six’i kaitsmine rahustab teda, kuid sellest ei piisa. Six’i vajadus puudutuse järele annab alguse erootiliste avastuste rännakule, kus on kõik lubatud – vaatamine, piitsutamine, karm seks. Brenil on vaid üks reegel: ta ei jaga Six’i kellegagi.

Breni käte vahel tunneb Six end viimaks piisavalt kindlalt, et end vabaks lasta. Kuid Brenni kinnisidee mehega, kes tegi temaks koletise, võib hävitada selle nendevahelise õrna kontakti, mille nad saavutanud on, Bren võib kaotada ainukese asja, mis on teda inimesena tundma pannud – Six’i armastuse.
Erotica, Dystopia, MLAK

Beyond sarja kolmas raamat. Ja taas kord, FANTASTILINE raamat. Eelmised raamatud olid Beyond Shame, Beyond Control ning lühilugu Beyond Denial.

Selle sarja naised on fantastiliselt kirjutatud. Nad on tugevad, kaine mõistusega, avatud, valmis uuteks asjadeks. Kui sama lugu oleks kellegi teise poolt kirjutatud, siis oleks kangelanna olnud kindlasti mossitav, vinguv, kõikjal tonti vägev printsess, kes teeb põrguks nii enda elu kui ka teda ümbritsevate elud. Six on samuti natuke ebakindel, kuid see on põhjendatud ebakindlus – ta on siiski olnud meeste mängukann ning tema enesehinnang on tõmmatud allapoole nulli. 
Breni abiga ronib Six tagasi elavate sekka, astub väikeste arglike sammudega taas eneseleidmise poole. Ta leiab end nii puuris, voodis kui ka teiste Sektor Neli elanike seas, kelle toetav suhtumine lubab tal olla tema ise.

On üks stseen, mis igas teises raamatus oleks lõppenud peategelaste vahelise mõttetu tüliga ning võib-olla isegi süütute inimeste surmaga, kuna kangelanna lihtsalt ei taha oma ninaotsast kaugemale vaadata, kuid siin raamatus lastakse Six’il näha suuremat pilti ja ta teeb mõistlikumaid järeldusi toimunust. Jah ta tormab omapäi lahingusse, aga ta ei tee seda suure pravaado ja „ma veel näitan teile“ eesmärgiga. Ta teab millega ta riskib, kuid ta tahab anda oma panust ja ta teeb seda, mida teeks iga teinegi.

Raamatu erootika osa – deem see on nii intensiivne ja niii KUUUUM ja niiii ilusti kirjutatud. Nii paljudes erootika raamatutes on seksi stseenid kas liialt üle kirjutatud, imelikud, valesse kohta pandud, piinlikud ja ülejäänud looga mitte sobivad, siis selles raamatus on seksi stseenid kunst omaette. Jah, nad võivad olla võib-olla natuke julmad ja võib-olla natuke liiga julged, kuid nad on siiski ilusad (ja inspireerivad :))). 

Ja kuigi enamus sellest loost keskendub Six’i ja Breni vahelise armastuse kasvamisele ja seksile, siis on siiski piisavalt juttu ka muust Sektorites ja Edenis toimuvast.

See on lihtsalt üks väga hästi kirjutatud raamat. Jääb vaid oodata järgnevaid raamatuid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar