2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 24. juuni 2014

One Sexy Ride

Raamat: One Sexy Ride (Thompson & Sons #2) by Vivian Arend (2014)
Hinne: B
Tema eesmärk on endale kindlaks jääda
Oma pere keskmise lapsena on Len Thompson harjunud olema tähelepandamatu. Tal on küll palju sõpru väljaspool nende pereäri garaaži, kuid enamasti on need sõprused pinnapealsed, kuna ta kaitseb oma südant ning hinge. Kuid kui see naine, keda ta talati on ihaldanud teatab et ta on linnast lahkumas, ei saa Len enam vastu panda oma soovidele lasta Janey oma hoolikalt ehitatud müüride sisse.

Tema anne on muuta tema maailma
Oma parima sõbra venna järele õhkamine on Janeyd aastaid lõbustanud ning ka vihastanud. Ta pole päris kindel, mis oli ta meelemuutuse põhjuseks, kuid põrgu, ta on selleks valmis. Kõigeks. Igaks suudluseks, igaks puudutuseks, igaks hinge raputavaks naudinguks. Tema senine eesmärk, maja remondiga õige aegselt valmis saamine, ei ole ühtäkki enam sugugi niisama tähtis kui ta hulluksajavad seiklused selle suure ja seksika mehhaanikuga.

Kui aga vanad hirmud taas pead tõstma hakkavad, peab Len valima – kas minevikule vastu hakata või siis lasta ühine tulevik käest kaduda.
Romance, Canada

See on siis teine raamat Thompson & Sons sarjas. Esimene osa oli Marked kogumikus.

Taas kord üks fantastiline lugu Vivian Arendi sulest.

Len ja Janey teavad üksteist juba lapsepõlvest saati. Mõlemad on sama kaua ka üksteise vastu tundeid soojendanud, kui kummalgi pole olnud võimalust või julgust oma tundeid väljendada. Samas on neil mõlemil oma luukered – Len on ema surmast saati kandnud hinges haavu, mis ei lase tal kedagi endale liiga ligidale lasta, ning Janey on alati end mitteväärilisena tundnud, kuna ta on oma perest väga erinev – nemad kõik on kõrgharidusega kuid Janeyle meeldib kätega tööd teha.

Nüüd siis sätibki saatus asjad nii, et Len ja Janey veedavad ühtäkki koos väga palju aega, nende suhe muutub üha sügavamaks ja tõsisemaks ... kuni suvi hakkab lõppema ja Janeyl hakkab maja valmis saama, ning Len asub taas oma südant ümbritsevaid müüre üles ehitama.

Kas see oligi vaid kuum suveromants, mis jätab mõlemad osalised veelgi suuremate hingehaavadega, või mõistavad nad sõprade ja sugulaste abiga oma vigu ning leiavad taas endas julguse oma südant avada?

Suurepärane lugu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar