2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 22. september 2022

Below Zero

Raamat: Below Zero (The STEMinist Novella #3) by Ali Hazelwood (2022) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/59651553-below-zero            

Mara, Sadie ja Hannah on esmalt sõbrad ja teadlased alati. Kuigi nende valitud teadusalad võivad viia neid maailma erinevatesse otsadesse, nõustuvad nad kõik ühe hästituntud tõega: kui on tegemist armastuse ja teadusega, siis vastandid tõmbuvad ja rivaliteet teeb ajsa kumaks …

Hannah’i meelest on olukord päris täbar. NASA noor teadlane pole mitte vaid vigastatud ja ka kaugel Nasa Arktika uurimisjaamast - kuid ainus kes talle sinna ohtlikusse kohta saab appi tulla on tema kauaaegne rivaal.

Ian on Hannahi jaoks nii mõndagi: kurjam, kes püüdis tema ekspeditsiooni keelata; mees kellel on peaosa nii mõneski tema unenäos … kuid siiani pole ta kunagi olnud tema kangelane. Seega miks peaks ta riskima kõigega, et Hannahile järgi tulla? Ja miks peaks tema kohaloleks tunduma sama ohtlik Hannahi südamele kui ka peagi saabuv lumetorm?

Romance, Humor


Ha! Vastandid tõmbuvad ja tekkivad sädemed sulatavad ka kõige iidsema jää :)!


Taas kord on meie neiu teadlasel probleem, mille lahendamiseks ei piisa korralikust uuringust ja testimisest, ning väidete kinnitusest. Selle probleemi lahendamiseks on vaja kuulata, tundeid usaldada ja lahti on vaja lasta ideedest, mis kõik ära kipuvad rikkuma, kuid ka see teadlaseneiu ei käitu nagu teadlane, ta pigem käitub nagu teismeline, kes kuulab sõbrannasid ja keeldub rääkimast sellega, kellega tal tegelikult probleem on.


Hannah pole alati olnud tuupur, kuid siis ta leidis millegi, mis teda huvitas ja suunas kõik oma tähelepanu ja oskused sellesse, et temast saak see, kes annab oma osa järgmise Marsi kulguri edukas maandumiseks ja Maale andmete saatmiseks. Ta on valmis kõigeks, kuid siis tõmmatakse tema projektile pidurit ja selle asemel, et teada saada miks, rühib ta veelgi sihikindlamalt edasi, kuni paneb oma elu ohtu.


Järgneb ootamatu päästeoperatsioon selle poolt kelle peale ta viha peab, asjade selgitamine ja õnneliku paari särisev kohtumine.


Hea lühike särisev lugu, kuid kahjuks liigagi sarnane teise osaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar