2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 20. veebruar 2024

The Coworker

Raamat: The Coworker by Freida McFadden (2023) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/123423832-the-coworker  

Kaks naist. Kontor täis saladusi. Üks kohutav kuritegu, mida olematuks teha ei saa.

Dawn Schiff on imelik. Või vähemalt mõtlevad kõik nii Vixedis, toidulisandite firmas, kus Dawn töötab raamatupidajana. Ta ei ütle kunagi midagi õigesti. Tal pole sõpru. Ja ta on alati oma laua taga täpselt kell 8:45.

Seega kui Dawn ei ilmu ühel hommikul kontorisse, läheb ta kolleeg Natalie Ferrell - ilus, populaarne ja viimase viie aasta parim müügimees - on üllatunud. Siis saab ta üllatava anonüümse telefonikõne, mis muudab kõik …

Tuleb välja, et Dawn pole mitte lihtsalt imelik heidik - teda on keegi lähedane sihikule võtnud. Ja nüüd on Natalie pöördumatult end sellese väärastunud kassi ja hiire mängu seganud, mis paneb teda mõtlema: kes see päris ohver on?

Kuid üks asi on kindel: keegi vihkas Dawn Schiffi. Piisavalt, et teda tappa.

Thriller, Mystery, 


McFadden oskab kirjutada. Võibolla mitte alati väga hästi, kuid kindlasti hästi, või vähemalt pool raamatut on hästi kirjutatud.


“Töökaaslase” märksõnad on kilpkonnad ja pikk mäng.

Dawn ja Natalie töötavad toidulisandite firmas, üks neist raamatupidaja ja teine müügiagent. Üks neist avastab millegi, mida pigem oleks tahetud maha vaikida ja teine on teinud asju, mida ta ei saa enam korda teha. Ja üks neist kasutab ära oma teadmisi.

McFaddenile omaselt, on siin loos igasuguseid käändeid ja pöördeid, mida lugejad juba oskavad oodata, kuid nad ei pruugi sugugi ära aimata, kuhupoole pööre tuleb.

Selle raamatu esimene pool on humoorikas ja põnev ja täpselt selline, mida võiks McFaddeni raamatutelt oodata. Kuid raamatu teine pool … see pikk mäng seletatakse liialt üksipulki lahti, suisa puust ja punaseks, võttes ära lugejalt võimaluse nautida ise loo lahendamist. 

Et siis, hea lugemine, kuid võiks parem olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar