2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 5. aprill 2013

A Venetian Affair

Raamat: A Venetian Affair by Dana Mitchell (2013)
Hinne: C
Kui kõrk ning enesessetõmbunud Helen Stoddard paneb Veneetsias ette maagilise maski, muutub ta elu igaveseks. Kuna mask kaitseb ta identiteeti, siis sukeldub ta üheks ööks metsikusse armatsemisesse suurepärase Itaallasega, Gabriel Venieriga. Ta on kindel, et ei kohtu Gabrieliga enam kunagi, ja Helen koju Austraaliasse, kus ta perekonda tabanud skandaal on teinud temast paparazzide lemmiku.
Austraaliasse tuleb ka Gabriel, otsides seda salapärast naist, keda ta unustada ei suuda. Kuid see Helen kellega ta Austraalias kohtub, on enesesse tõmbunud, külm, ja ei sarnane millegagi sellele fantastilisele sensuaalsele naisele, keda ta mäletab.
Kuigi Helen puikleb igati vastu, korraldab Gabriel siiski asjad nii, et nad veedaksid rohkem aega koos ning õpiksid üksteist taas kord tundma, seekord siis aeglaselt Helenat võrgutades.
Romance

Taas üks lühike, mingil määral lihtne lugu.
Austraalia pärijanna, põgeneb koos sõpradega pressi eest Itaaliasse, kus nad leiavad tööd lauljatena. Itaalia pankuri poeg näeb lauljannat, armub, juhuste kokkulangevuse tõttu veedab paarike unustamatu öö, pärast mida Helen naaseb tagasi koju.
Soovides jääda pressile nähtamatuks töötab Helen tavalise ametnikuna pangas … ja üllatus üllatus, just samas pangas mille omanikuks on Gabriel. Gabriel tuleb Austraaliasse töö asjus ja samas ka otsima saladuslikku naist, sest tema eradetektiiv on otsingutega vähemalt selle mandrini jõudnud, kuid mitte veel naiseni endani välja. Loomulikult ei tunne Gabriel Helenit algul ära ning saades teada, millisesse jamasse on Heleni pere seotud, tahab ta naist kohe vallandada, kuna usub et ka tema on sama kriminaalse minevikuga. Kui ta siis teada saab, et Helen ongi ta salapärane naine … siis muutub mäng domineeriva mehe ja vastumeelselt alistuva tugeva naise vaheliseks, kuni … nagu ikka HEA lõpp.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar