2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 5. aprill 2013

Wolf with Benefits

Raamat: Wolf with Benefits (Pride #8) by Shelly Laurenston (2013)
Hinne: B
Ricky Lee ei plaani sugugi kellegagi midagi tõsist alustada, kuid ta on nõus kaitsma Toni Jean-Louis Parkerit. Mitte ainult selle pärast, et ta on selleks palgatud, kuid selle pärast, et nii on kõige õigem. Ning kui see ka tähendab seda, et ta peab reisima mööda maailma koos probleemidega šaakali tüdrukuga, tegelema šokolaadi söövate metsikute koertega, õhutama vaidlusi oma vendade vahel ning kogema kõige paremat seksi mida ta kunagi kogenud on … noh, kes on kunagi öelnud, et turvamehe töö ei paku hüvesid?
Toni ei tea, kuidas ta pidevalt nendesse situatsioonidesse satub. Kuid isegi tema peab tõdema, et Ricky Lee Reedis on midagi, mis teda natuke isegi intrigeerib … ning loomulikult on ta ka seksikas. Nüüd tuleb neil lihtsalt piiavalt kaua elus püsida, et aru saada, kas see mis nende vahel on on ka väärt selle pärast võitlemist …
Romance, Paranormal

See on siis sarja kaheksas raamat ja ma pole ühtegi neist eelmistest lugenud. Miks ma siis niiviisi lõpust alustan – NetGalley taas kord :).

Ja vaatamata sellele, et ma ei tea eelnevaid raamatuid – tore lugu. Kuigi tõsi ta oli, paaril korral tundsin ma puudust eelnevate lugude teadmistest, kuid enamasti oli väga hästi vanad olijad tutvustatud ja nende seotus selle loo kangelastega ära seletatud.

Lugu ise – oh jummel kui palju võib libaloomade keskel olla piinatud geeniuseid ja foobikuid, kuidas nad üldse kõigi oma probleemide juures siiani on ellu suutnud jääda ja veel ka muule, teadmatuses elavale inimkonnale nähtamatuks, on täiesti arusaamatu. Aga kõik need karakterid ja nendevahelised suhted on väga hästi kirjutatud, ning kui mul kunagi peaks tekkima hetk, kui ma ei tea mida lugemiseks valida, siis ma ilmselt alustaksin selle sarja raamatute lugemisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar