2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 3. aprill 2013

Beyond Shame

Raamat: Beyond Shame (Beyond #1) by Kit Rocha (2012)
Hinne: B
Kõik mida Noelle Cunningham on kunagi tahtnud on elu väljaspool – väljaspool Edeni müüre, kus lubatakse elada vaid suursugustel – ning väljaspool oma valitsuseliikmest isa piiranguid. Kuid väljaspool linna müüre on vaid varemed, ning aastakümneid tagasi toimunud suure päikse protuberants tagajärjel hävinenud ühiskonna riismed.
Edeni müüre ümbritsevad sektorid kriminaale, mehi nagu Jasper McCray, salaviina müüja ning puurivõitleja. Jas on end välja rabelenud mitte missaltki, et seista Neljanda Sektori halastamatu liidri paremal käel, ning ta kaitseb O’Kane kampa kasvõi oma elu hinnaga. Kuid mitte ükski võitlus ei valmistanud teda ette selleks, mis teda tabas kui ta jalge ette variseb linnast väljaheidetud tüdruk.
Noelle süütust ei saa eirata, kuid samuti ei saa ka eirata nendevahelist seksuaalset tõmmet, ning peagi ületavad nad üheskoos kõik piirid mida Noelle isegi ei osanud endale ette kujutada. Kuid kui ta tahab Jasile kuuluda, tuleb tal aktsepteerida kogu kamp, nende seksuaalse maailma ohud, ihad ning julmus. See on maailm, kus kirg on võim ning vabadus leitakse alistumises.
Erotica, Dystopia, BDSM, MLAK

OMMFG, see oli üks üdini KUUUUUUM raamat. Selline tõsine nõretav Vibrator Book Club raamat.
Aga nüüd raamatu sisu juurde.
Et siis selline düstoopia – erootilise düstoopia – raamat. Meenutab Näljamänge või Keha või Selection sarja … noh neid, kus tulevikus on inimkond välja suremas või surnud ja siis üks tüdruk päästab inimkonna, maailma, universumi …. Kuid selles raamatus ei päästeta midagi, selles loos, kus tegevus toimub küll tulevikus, kus Maad on tabanud päikeseenergia purske tagajärjel katastroof ning vähesed ellujäänud on kogunenud ühe linna – Eden – ümbrusesse sektoritesse, ei pea peategelasest tütarlaps kuskil mängudes osalema, et oma sektorit päästa või linna tagasi saada või perele koju toitu saata.

Kõik mida meie peategelane peab tegema, on olema avatud kõigele Neljandas Sektoris pakutavale, olema valmis oma elu eest võitlema, valmis kaotama oma süütust, oma seniseid vaateid seksile ning valmis vahetama ühe pere teise vastu. See pole see lugu, kus maailma päästmiseks on kindlasti vaja kellegagi seksida. Selles raamatus on seks see, mis ta olema peabki – suhete tugevdaja ning vabaaja veetmise viis.
Ma ei osak täpselt kirjeldada seda tunnet, mis mind valdas seda raamatut lugedes, kuid lühikokkuvõttes on see üks väga hästi kirjutatud erootiline armastuslugu, kus on esmatähtis usaldus, sõprus ning valmisolek uuteks võimalusteks.
Hea raamat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar