2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

neljapäev, 4. aprill 2013

Destined to Fly

Raamat: Destined to Fly (Avalon Triology #3) by Indigo Bloome (2013)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: http://www.goodreads.com/book/show/16089217-destined-to-fly  
Alexandrea on tagasi tavamaailmas peale vangistusest vabastamist ning temas möllavad segased tunded. Ta tunneb end tugevamana, kuid tema tunded rahuldusest ning elevusest on vürtsiataud hirmuga. Nüüd tuleb tal läbi mõelda kõik ta mineviku otsused ning otsustada, kuidas need mõjutavad ta tuleviku.
Alexandra teab, et vaid tema käes on võti kõigile nendele küsimustele, mille vastuseid otsivad meeleheitlikult nii ta armsam Jeremy Quinn kui ka ta röövijad. Selleks et endas olevaid saladusi lahendada, tuleb tal minna retkel mööda ammu unustatud seksuaalsete riituste teid, ning kuigi ta usub, et ta on juba katsetanud kõike erootilist mida ta vaid mõelda suudab, avastab ta et tal on endiselt nii palju õppida.
Vähemalt saab ta teada, mida vabadus tõeliselt tähendab, ning milline oli tegelik roll selles elus.
Fantasy, Erotica

Loodud Lendama, on järg raamatutele Loodud Mängima ning Loodud tundma. Kõik kolm erootilised armastusromaanid. Kuid ma ei saa ikka lahti tundest, et kõik kolm on tegelikult kirjutatud erinevate autorite poolt. 

Kui Destined to Play oli lugu psühholoogiaprofessorist, kes üle pika aja kohtub taas oma ammuse kallimaga, ning nõustub tema pakkumisega, loobuma nädalaks oma nägemisest selleks, et tutvuda oma kehaga ning seksuaalsete soovide ning taluvusega. Selle nädala jooksul õpib naine paljugi ning samas mõistab ta ka, et tal tuleb oma elus silmitsi seista paljude muudatustega, kuna see persoon, kes selle nädala jooksul on pead tõstnud, pole enam see, kes ta oli ennem.

Destined to Feel on aga kriminaal romaani sugemetega lugu sellest, kuidas see sama professor röövitakse, ning kuna temaga ta pimeda nädala jooksul läbi viidud katsete tulemused on sattunud valede inimeste kätte, kes tahavad neid enda huvides ära kasutada, ja samas ka katseid korrata, et olla tulemustes kindlad.

Kui esimene raamat oli ilus taaskohtumise armastuslugu, täis iha ja tunnete teaduslikke seletusi, siis teine raamat oli kriminaalromaan, täis erootilisi meenutusi lähiminevikust. Ja kolmas raamat …

Destined to Fly on hoopis uus lugu … lugu sellest, kuidas professor läheb Lõuna-Ameerika vihmametsadesse kohaliku hõimu juurde erootilisele hingerännakule. Tõsiselt mingi moment ma juba mõtlesin, et tore on, nüüd tuleb välja, et ta eriline veri on tänu sellele, et ta kauge, kauge esivanem oli vampiir, siis et libahunt …. Ühesõnaga, kolmas raamat on peaaegu paranormaalne lugu hingerännakust kaugesse minevikku, mis on täis erootilisi stseene.

Kolm nii erineva käekirjaga lugu ja neid seovad vaid tegelaste nimed.

Aga see et nad on erinevad ei tähenda seda, et nad oleksid halvad raamatud, hoopis vastupidi, see nad just heaks teebki, et sa ei või iial teada, mida oodata, kuna nad on nii erinevad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar