2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 5. november 2014

Promised to the Highlander



Raamat: Promised to the Highlander (Highland Chiefs #2) by Kate Robbins (2014)
Hinne: D
Nessia Stephensoni elu oli turvaline kuni naaberklanni ähvardus sundis ta isa vastu võtma kosjasid mehelt, kelle pere suudab talle pakkuda vajalikku kaitset. Kuid tegelik oht varitseb teda hoopis tema tugevates tunnetes mehe vastu, kes tema tulevase liidu korraldas – klanni vanem ning tema tulevase vend, Fergus MacKay.

Kui võimas sõjapealik Fergus MacKay oma noorema venna Williami abielu korraldas, polnud tal aimugi millist hinda ta oma süda maksma peab. Fergus on kütkestatud Nessia metsikust ilust, kuid tal pole lootustki naist kunagi endale saada.

Kuid MacKay ja Sutherlandi klannide vaheline tüli üha suureneb, tuleb nii Nessial, Williamil kui ka Fergusel nende tuleviku nimel sellele oma lõivu maksta. Igatsemine ja kaotamine, austus ja kohustused. Mismoodi saab armastus sellistes meeleheitlikes olukordades ellu jääda?
History, Romance,

Taas kord üks juhuslikult valitud NetGalley raamat, mis iseenesest kokkuvõtte järgi lubaks ju nagu toredat lugu. Tõsi, tore lugu ta oligi, kuid samas oli siin nii palju ebakõlasid ja segadusi ajalises järjepidevuses, et lihtsalt OK looks ta jäigi.

Loo üks peategelastest on Nessia, kes raamatu alguses on andekas vibukütt, kes toob nende peres koju parimat saaki (tal on isa ja kolm venda, kui ma õieti mäletan) kuid raamatu lõpus, kui ta tormab oma armastust päästma, ei tule ta isegi selle peale et lihtne pistoda kaasa võtta, rääkimata vibust või mõnest muust kasulikust relvast. Jääb mulje nagu oleks ta selle peaaegu aasta jooksul, mis ta MacKaydega koos elas muutunud uterdavaks kodukanaks, kelle mõistus töötab nagu teismelisel, kes kiirustab maailma päästma paljaste kätega. Kuigi ta tõdeb, et ta lühikese abielu jooksul armastas oma meest, kuid siiski olid tal suuremad tunded Ferguse vastu, aga sellele vaatamata peab ta Williamist rääkima ka Fergusega voodis olles, 'Otsusta ära tüdruk, keda sa armastad ja lõpeta teisest pidev rääkimine!!!'.

Ja Fergus, see võimas sõjapealik, klanni vanem, on pidevalt hullumeelsuse piiril, kõik asjad vihastavad teda, kõik ajavad marru. Ta on valmis kõiges ainult kõige hullemat nägema, ning ühel hetkel on ta Nessiasse nii armunud, et tal on raske hingata ning järgmisel hetkel on ta valmis temast kõige halvemat uskuma, ning siis on ta taas Nessia ees põlvili ning anub andestust … raske juhtum.

Nessia oli Williamiga abielus umbes pool aastat, kuid kordagi ei tulnud jutuks see, et Nessia võiks rase olla, kuid piisab vaid korraks Fergusega voodis hullamisest ja juba on ta peaaegu kindel, et sellest ööst on järglasi oodata. Veelgi absurdsem on Ferguse õe Freia „rasedus“ … ma parem ei jätka sellel teemal, sest muidu läheks jutt liiga pikaks. Täpselt sama segane on ka Williami surm ja Ferguse arreteerimine … need kaks teemat viskasid õhku rohkelt küsimusi, kuid kirjani ei paku ühtki vastust.

Ärge saage must valesti aru, see polnud iseenesest halb lugu, lihtsalt see lugu on täis vasturääkivusi, vastamata küsimusi ning hetki kui ma oleks tahtnud oma aju välja lülitada, sest nad solvasid mu intelligentsi. See lugu oleks palju parem kui siluks need mõningad vead, eemaldaks ebavajaliku info või siis lisaks seletavat infot. Kuid see on vaid minu arvamus ja teistele võib see lugu vabalt meeldida nii nagu ta on, ning neil on selleks ka igati õigus, kuid minu jaoks oli see küll huvitav lugu lihtsalt mitte väga hea lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar