2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 17. september 2015

Sentencing Sapphire



Raamat: Sentencing Sapphire (Stalking Sapphire) by Mia Thompson (oktoober 2015)
Hinne: B
Suvi on möödas ja möödunud on ka kolm kuud nendest katastrofaalsetest sündmustest maaklubis. Pärianna ja salajane kättemaksja Sapphire Dubois on põgenenud Pariisi, kus ta on seljataha jätnud oma rikka isiksuse ning ka kurikuulsa Sari Püüdja isiksuse. Kui detektiiv Ashton Ridder talle Pariisi järele jõuab, tuleb ta koju tagasi ning leiab Beverly Hillsi kaoses. Uus kättemaksja on Sapphire vana töö enda kanda võtnud, ning tema ei peatu juba millegi ees, et oma eelkäiast lahti saada.

Samal ajal on üks kurjade kavatsustega mees end petliku naeratusega rikaste kogukonda sisse söönud, ning tapab pärijannasid. Sapphirel ei lähe kaua et mõista, et see järgmine tapja, kelle ta peab kinni püüdma, pole keegi muu kui tema ammu kadunud isa. Sapphiret piinavad juba niigi luupainajalikud mälestused, ning nüüd lükatakse ta taluvuse piirile kui ta isa kisub ta haigesse mängu, mis ähvardab Sapphirel röövida nii ta selge mõistuse kui ka kõik inimesed ta ümber, kellest ta hoolib.

Ashton püüab hoida Sapphiret uppumast ta isa hullumeelsusesse ning Sapphire püüab ülekavaldada oma vastaseid enne kui aeg otsa saab ning veelgi rohkem süütut verd valatakse.
Criminal mystery, Comedy, Romance

Sapphire süüdimõistmine on suurepärane lisa Sapphire jälitamisele ja Sapphire vaigistamisele.

See kord pole Sapphire ainus kes on asunud sari püüdmisele, kuid see uus püüdja on ühtlasi ka kohtunik, kohus ja timukas, ning ta ei taha kohe üldse et Sapphire tagasi tuleks ning tema lõbu rikuks. Seega kui sinisilmne politseinik Sapphire tagasi toob … on neid, kes on selle üle rõõmsad ja neid kes näevad selles ähvardust.

Sapphire kartis tagasi tulla, ning kõik see mida ta kartis sai ka teoks sel hetkel, kui ta LAXist väljus, ning nüüd tuleb tal tõestada, et ta pole see keda ta väidetakse olevat ja endale peab ta tõestama, et ta pole läinud üle selle õhukese piiri, kus lõppeb püüdja ja algab mõrtsukas. See ei ole tema jaoks üldsegi mitte lihtne, kuna see keda ta alateadlikult on alati otsinud, on tema ees ning ta tahab, et Sapphire temaga ühineks. Kuid Sapphire poleks tema ise kui ta ei leiaks selle kõige vahel aega mängida mänge oma konkurentidega, Ashtoniga, oma emaga ja ema elutreeneriga ning samas hoitakse ka lugejat kogu raamatu jooksul põnevusest pingi serval istumas ja küüsi närimas.
Taas kord oli lugu täis vihjed poppkultuurile ning nalju rikaste, ilusate ja tõbraste elust. See koomiline kriminaalne müsteerium armastuslugu on üks väga hea lugemine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar