2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 21. september 2015

Full Throttle



Raamat: Full Throttle (Black Knight Inc. #7) by Julie Ann Walker (2014)
Hinne: E
Abby Thompson ei ole kunagi tahtnud saada Ameerika Ühendriikide Presidendi tütreks. See seisus sai tema osaks, kuna ta oli sellesse peresse sündinud. Ta ise valiks vaikse elu, mis oleks täis uuringuid ja ta jätaks poliitika ning rahvusvahelised afäärid oma isale. Kuid kahjuks on sellel maailma mõjuvõimsamal mehel ka vaenlasi. Kui relvastatud isikute grupp võtab ta pantvangi kodust kaugel olles, nõudes vastutasuks Ameerikas vangis olevate terroristide vabastamist, kardab Abby et tema isa tõekspidamine, et „terroristidega ei kaubelda“ tähendab seda, et ta ei näe kodu enam kunagi. Kuid õnneks on tal siiski põhjust õrnaks lootuseks. Lootuse nimi on Carlos Soto. Ning kuigi Abby lõpetas aastaid tagasi Carlosega väga ootamatult suhtlemise, teab ta nüüd, et Carlos on ainus kes teda päästa suudab …

Carlos „Steady“ Soto on piisavalt osa võtnud ohtlikest missioonides olles osa salajasest riiklikust kaitse üksusest Black Knights Inc. Kuid mitte miski poleks teda ette võinud valmistada selleks emotsionaalseks uperkuudiks mis teda ees ootab, kui talle antakse ülesandeks päästa ainus naine keda ta kunagi üldse armastanud on – kes murdis ka ta südame. Ta vastasteks on aeg ja grupp väljaõppe saanud terroriste. Lisaks sellele muutuvad ka Abby ja Steady vahelised tunded üha kuumemateks ning ähvardavad peagi plahvatada. Sel ajal kui armutud vaenlased neid jälitavad, peavad nad taas õppima üksteist usaldama. Isegi kui nad tulevad sellest elusalt välja, kas Abby keerab taas Carlosele selja?
Criminal mystery, Romance, Erotica

Ma pole lugenud selle sarja eelnevaid lugusid, seega ma ei tea, kas nad on kõik samamoodi üles ehitatud, kuid see lugu oli küll iseenesest üks tüüpiline „rikka“ tüdruku päästmine tema ihukaitsja poolt ning siis seks kõige ohtlikumal/absurdsema hetkel ja armastusavaldused. Samuti on siin ka tüüpiline juuste-särki-kandva-märtri/mul-on-saladus-mis-paneks-sind-mind-vihkama-kui-sa-seda-vaid-teaks tüüpi tüdruk ja Tarzani tüüpi endine arst/endine sõjaväelane tüüpi ihukaitsja. Mis tavaliselt on sellised lood päästnud on olnud ilus romans ja kuumad seksi stseenid, kuid selles raamatus polnud isegi seda, seks ja romantika olid rohkem nagu augu täiteks kogu selle lõputu „Ta hakkab mind vihkama, kui ta teada saab.“ soigumise vahele ning nagu alati see suur „Saladus“ oli selline asi mis ühe intelligentse inimese jaoks oleks olnud lihtsalt oma vea tunnistamine ning mõistmine, et tema pole kogu ebameeldivuse ainupõhjustaja, kuid selle loo kangelanna lausa nautis enesepiitsutamist asja eest, mis tegelikult polnud tema süü.

See polnud kohe üldse hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar