2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 11. juuni 2014

A Very Scandalous Holiday


Raamat: A Very Scandalous Holiday by Nancy Fraser, Sophia Garrett, Amber Lin, Christa McHugh (2013)
Hinne: D

Letters at Christmas by Amber Lin

Inglismaa, 19 sajandi lõpp
Pärast seda kui Kapten Hale Prescott on kolm aastat ära merel olnud, plaanib ta tagasi tulles abielluda oma parima sõbra noorema õe ja oma elu armastusega, Sidony Herbeckiga. Kuid, on olemas võimalus, et neiu pole nõus temaga kunagi isegi rääkima mitte. Vaatamata nende salajastele lapsepõlve lubadustele, ei saatnud Hale Sidonyle oma äraoleku ajal ühtegi kirja … mis ei tähenda et ta neid ei kirjutanud.

Eight Tiny Flames by Crista McHugh

1944 Addennes, II Maailmasõda
Leitnant Ruth Mencher oli juba ammu salaja imetlenud kapten Joseph Kleini, kuid alles Hanukkah küünalde süütamine toob ilmsiks nendevahelised tunded. Iga uus õhtu äratab nende suhtes uue tunde/külje, kuid Bulge rünnaku algus ning Saksa vägede lähenemine ähvardab neid igaveseks üksteisest lahku viia.

Erin’s Gift by Nancy Fraser

Chicago 1920
Lesestunud Seth Harrissonil pole mingit plaani uuesti armuda, kuid kas ta suudab vastu panna oma poja hoidja ja õe parima sõbranna, Erin O’Mara, võludele?

An Eternity of You by Sophia Garrett

England 1833
Sharringtohi hertsog jättis Rebecca kuus aastat tagasi maha rohkema kui vaid murtud südamega – Rebeccale jäi temast ka poeg. Hertsogi tagasitulek taaselustab nendevahelise kire, kuid vaid Jõuluime suudab veenda linnakese arsti uskuma mehe taas lausutud lubadusi ühisest tulevikust.
History, Romance, erotica,

Selleks, et aega täita eelmise raamatu ja selleks hetkeks mitte veel ilmunud raamatu vahel, võtsin ma kätte midagi lühikest ja kerget. Üks järjekordne NetGalley raamat.

Seekord on siis tegu kogumikuga neljast armastusloost, mis kõik leiavad oma õnneliku lõpu 24. detsembri kandis.

Kaks lugu on kahest lapsepõlve aegsest sõbrast/kallimast/armukesest, keda saatus on lahku viinud ning nüüd siis kolm/kuus aastat hiljem saavad nad taas kokku. Kuigi mõlemi loo mehed on igati hakkamist täis ja oma soovides raudkindlad, on naised valmis esialgu neil silmi peast välja kraapima, sest nende arvates on neid petetud ja maha jäetud. Kuid ei kulu sugugi palju aega, kui naiste halb tuju on kadunud ning nad on vägagi valmis taas oma käsi/jalgu meeste jaoks avama, ning oma tulevasi abikaasasid oma voodisse kutsuma. Mõlemis loos on palju arusaamatusi ning halbade juhuste kokkulangevusi, kuid loo kangelased lendavad kohale kui superkangelased, ning seavad taas kõik korda.


 Teised kaks lugu on sellest, kuidas kaks inimest, kes tavalises olukorras iial ei kohtuks, satuvad juhuste kokkulangevuse ja töö tõttu kokku, ning mõistavad peagi, et ei suuda enam üksteiseta olla. Kuigi alguses püüavad mõlemad oma tundeid eirata ja ihasid alla suruda, jõuavad ka need paarid üsnagi ruttu voodisse, kas siis on see tingitud pühade meeleolust või kauasest ilmaolekust, kuid ka siin vastatakse küsimusele Kas abiellud minuga üsna ruttu Jaatavalt.

Üks asi oli neil neljal lool ühine – neisse lühilugudesse oli liiga palju infot kokku surutud ja see tegi loo hüplikuks ja punnitatuks ning kõigi nende puhul tekkis mõte, et need lood on kas mingisse sarja kuuluvad vahelood, või siis mõne uue sarja eellood.

Mitte ükski neist lugudest polnud nauditav, neis kõigis oli liiga palju ’EI OLE!? TÕSISELT VÕI!?’ momente.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar