2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 2. veebruar 2015

Cherished



Raamat: Cherished by Maya Banks and Lauren Dane (2012)
Hinne: C
Exiled by Maya Banks
Nooruke neitsi Talia on meelitatud paradiisisaarele salapärase paguluses elava printsi poolt, ning talle tutvustatakse keelatud naudingute maalima, kus iga printsi soov täidetakse ning Talia iga fantaasiat järgitakse detaili täpsusega. Kuid kui prints kutsutakse tagasi täitma oma kohust tema raskustes oleva kuningriigi ees, saadetakse Talia tagasi reaalsusesse liiga ruttu. Ta läheb tagasi koju, murtud südamega, ning kindla arusaamaga, et ta oli vaid mööduv lõbustus neile meestele, keda ta üle kõige usaldas. Seda siis seniks kuni nad saabuvad taas ta ukselävele, kindla sooviga ta tagasi viia ninna kuhu ta kuulub.

Sway (#1 Delicious) by Lauren Dane.
Levi Warner on vanem härrasmees – rikas, mõjuvõimas ning ennekõike austusväärne. Siis kohtub Levi Daisyga, vaoshoidmatu 24 aastase tantsuõpetaja/kunstnikuga, üldsegi mitte sellise naisega, kellega Levi tavalisest suhtleb. Kuid see noor, vaba hing, toob tema ellu midagi, milles ta siiani vaid unistanud on. Kui nende tulikuum afäär muutub millekski ootamatult sügavamaks, peab Levi otsustama, kas talle on tähtsam tema reputatsiooni säilimine, või metsikuma ning palju rohkem rahuldava elu omaks võtmine.
Romance, Erotica

OK, alustame sellest, miks ma selle raamatu üldse kätte võtsin – ma polnud juba ammu midagi padu erootilist lugenud, seega võtsin esimese raamatu Delicious sarjast, mis siis tegelikult on kogumik kahest lühiloost.

Esimene – Exiled – ma olin kuni lõpuni kindel, et tegu on Masters of Ménage sarja raamatuga, mille nimi peaks olema Their Exile Virgin :). Kuid autor on teine. Masters of Ménage autor on Shaila Black.

Kuid sellel lool olid kõik samad tähtsad pidepunktid nagu ka Shaila Blacki raamatutel: mehi on rohkem kui üks, nad on ihukaitsjad/kuningasoos/sõdurid, tütarlaps on väike ja õrn, nad kõik on sunnitud olema koos 24/7 mingi aeg, süütuse kaotamine on taas kord mäng nimega ’Kus Asub Neitsinahk?’, pärast süütuse kaotust saab neiust koheselt parima väljaõppe saanud konkubiin/porno staar, pärast mõningaid lõpmatut seksiga täidetud nädalaid kuuleb/näeb neiu midagi millest ta valesti aru saab, ning ta lahkub meeste juurest murtud südamega, ning mehed tormavad talle järele ja nad elavad kõik ühiselt õnnelikult kuni elu lõpuni. :) Nende lugude järgi võiks kokku panna uue harjutuste seeria Smart Bitches Trashy Books koduka Romance Novel Reader Workout artiklite jaoks :).
Ausalt, ma olen väsinud seda sorti lugudest, kus mehed on ekstreemselt machod ja naised on tagasihoidlikud ja alandlikud neitsid.

Maya Banksi raamatutest on minu vaieldamatu lemmik Sweet sari.

Teine lugu – Sway – oleks nagu olnud BDSM versioon filmist Shall We Dance, või vähemalt oli loo algus nii, kui kangelanna oli tantsuõpetaja ja kangelane vanem härrasmees. Kuid Levi pole sugugi nii vana, vaid nelikümmend ja Daisy pole ainult tantsuõpetaja vaid ennekõike on ta kunstnik/ettekandja/projektijuht/tantsuõpetaja- selline tüdruk igaks ametiks ja Levi leiab lõpuks armastuse ja südame pärast seda kui ta on kaotanud igasuguse lootuse kunagi veel neid mõlemaid leida, kui ta purjus abikaasa kuus aastat tagasi autoavariis suri.
Mulle meeldis see kuidas see lugu voogas, kuidas nad oma paaritantsu tantsivad, kuidas see on nagu BDSM lugu ja samas nagu pole ka, kuidas nende tunded tärkavad ja kasvavad ning kuidas nad ei mängi üksteisega mingeid mõttetuid mänge. See oli üks väga hea lugu.

Kui ma hindaks neid lugusid eraldi, siis saaks Exiled hindeks D ja Sway saaks hindeks B.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar