2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 16. veebruar 2015

Dead Heat



Raamat: Dead Heat (Alpha & Omega #4) by Patricia Briggs (2015)
Hinne: B
Ükski kord reisivad Charles ja Anna mitte selle pärast, et Charles peab täitma oma isa antud ülesandeid. Seekord on nende reis Arizonasesse puhtalt isiklikel põhjustel, kuna Charles tahab osta Annale tema sünnipäevaks hobust. Või vähemalt selline oli nende esialgne plaan …

Charles ja Anna avastavad peagi, et üks ohtlikest haldjatest on vabaduses, ning ta vahetab inimlapsi koopiate vastu. Haldjate sõda inimkonna vastu on tasapisi tuure üles võtmas -  ning Charles ja Anna on jäänud tulevahetuse ette.
Fantasy, Adventure, Paranormal, Romance, Criminal Mystery

Seekordses Alfa ja Omega loos satuvad Charles ja Anna juhuslikult kriminaalse müsteeriumi peale, kuigi nende esialgne plaan oli lihtsalt minna külla Charlesi vanale sõbrale (ühele ainukesele inimestest sõbrale kes tal on) ja ühtlasi valida ka Annale uus hobune selle sõbra hobusekasvatusest. Kuid selles väikses linnas on juba aastasadu tegutsenud haldjas, keda kutsutakse ka Nukumeistriks, sest ta varastab inimlapsi, jättes vanematele koopia lapsest, hoiab neid pärislapsi enda kütkes aasta ja päeva, riietades neid muinasjututegelasteks. Sedasi ongi aastasadu sealt piirkonnast kaduma läinud palju viieaastaseid, kuid kuna need koopiad on vanemad kas hulluks või lahku ajanud, siis pole ka väga paljud märganud, et nende lapsed on kadunud.

Kuid nüüd, kui Charles uurib üht hoopis teist imelikku juhtumit, satub kogemata selle koopia peale, mis tema küsimise peale pudeneb taas koost algosadeks (paar puuoksa, riideribalad, tilgake lapse verd ja juuksed) hakkavad nad uurima, kes on see haldjas, kes on teinud koopia ja pannud needuse ka Charlesi sõbra miniale.

Seega saavadki nad siis hobuste proovimise vahepeal uurida ka ringkonnas registreeritud lasteröövide ja röövimiskatsete juhtumeid ja muid imelikke paranormaalseid teateid politseile koos FBI ja kohaliku paranormaalsete asjade osakonnaga ning lõpuks nad ka leiavad Nukumeistri ja õnneks õigeaegselt ka tema viimase ohvri.

See oli üks hea klassikaline Briggsi lugu, mis sobib väga hästi Mercy Thompsoni lugude kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar