2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 6. mai 2015

The Guest Cottage



Raamat: The Guest Cottage by Nancy Thayer (järgmine teisipäev :), 2015)
Hinne: C
Korralik kolmekümne kuue aastane Sophie Anderson on alati teadnud mida ta tegema peab. Ta teab oma kohta elus: abistav abikaasa edukale arhitektile ning rahulik, kõikejõudev kahelapse ema. Kuid soojal suveööl, kui maja ta ümber jääb vaikseks ja lapsed on magama jäänud, mõtleb ta mis ta elus puudus on. Kui ta abikaasa seda sama üksildast küsimust küsib, teatades, et ta jätab Sophie maha, et minna teise naise juurde, mõistab Sohie et tal pole kõige õrnematki aimu, mis nüüd. Impulsiivselt rendib ta suvemaja Nantucketi saarel oma sõbralt Susie Swensonilt, korjab oma lapsed, Jonahi ja Lacey kokku ning lahkub Bostonist vaikseks perepuhkuseks, ilma isata.

Samuti on ilma kaaslaseta Trevor Black, tarkvara kirjutajast ettevõtja, on hiljuti oma abikaasa kaotanud. Ta poleks kunagi osanud arvata et ta võiks olla kolmekümneselt üksi ja kasvatamas üksi oma poega Leot – tarka ning armast poiss, kes elab oma ema surma raskelt üle, ning sulgub päev päeval üha rohkem endasse. Trevor loodab, et vaikne suvi Nantucketi rannikul aitab tal Leoga paremini kontakti saada ja seega rendibki Trevor külalistemaja sellel ilusal saarel oma sõbralt Ivan Swensonilt.

Nende parimad plaanid jooksevad liiva kui Sophie ja Trevor avastavad, et neile on ekslikult renditud sama maja. Kuid siiski on nad nõuks võtnud pakkuda oma lastele suve, mida nad iial ei unustaks, seega lepivad nad kokku, et jagavad Swensonite Nantucketi maja. Kuid mida kaugemale suvi edeneb seda lähedasemaks pered kasvavad, ning Sophie ja Trevor peavad endilt küsima, kas suvi külalistemajas on kõik mida nad jagada tahavad.
Romance, Drama

See lugu oli üks väga armas lugu abielust, lahutusest, armastusest, kirest ja Nantucketi saarest.

Nantucket tundub olema üks maagiline koht, kuhu inimesed lähevad leidma end ja armastust. :)

See lugu on siis kahest perest, kes on suveks rentinud maja teadmata, et sama maja on rentinud ka teine pere. Sophie koos oma laste Johani ja Laceyga ning Trevor oma poja Leoga. Sophie abikaasa on öelnud talle, et tahab lahutust ning Spohie viib lapsed puhkusele, et selgusele jõuda mida edasi teha, ning kuidas seda lastele teatavaks teha. Ning Trevor on hiljuti oma abikaasa kaotanud ja Leol on rakse oma ema surmast üle saada, seega loodab Trevor et keskkonna vahetus aitab Leol kaotusega leppida.

Alguses on võõraste majast leidmine neile kõigile šokiks, kuid päev päeva ja nädal nädala järel, pärast seda kui toimub igasuguseid muid asju, ning majast käib läbi üsna mitmeid külalisi ja lisaks tutvutakse ka teiste saarel olijatega, hakkavad nad tegelikult üha enam käituma nagu üks suur pere ja hoolivad üksteisest üha enam. Sophie leiab taas oma kire muusika vastu ning Trevor leiab, et tal on üha raskem ja raskem Sophiest eemale hoida.

Kaks kuud rahulikus õhkkonnas, eemal tavalisest rutiinist ning eemal põhjustest miks nad üldse kodust lahkusid, see kõik muudab inimest ja seda vaid paremuse poole.

See oli üks tore ja positiivne lugu, kuid ma ei saa ikkagi aru, miks meie ühiskond suhtub täiesti aktsepteerivalt sellesse, kui vanemal mehel on verinoor naine, kuid kui koos on vanem naine ja noorem mees, siis seda vaadatakse kui ebanormaalsust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar