2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 24. september 2015

The Pleasure of Summer



Raamat: The Pleasures of Summer (Pleasures #2) by Evie Hunter (2013)
Hinne: C
Summer O’Sullivan on rikas, ilus ja ta elu on ohus. Ta isal on ohtlikud vaenlased, kes on sihtmärgiks võtnud tema kalli tütre. Seniks kuni oht möödub vajab Summer ihukaitsjat – kedagi kes kaitseks teda ning kes kohtleks teda täpselt nii nagu ta on harjunud, et teda koheldaks.

Summeri kuldsesse puuri tuleb endine sõdur Flynn Grant. Flynni jaoks on ülesanne kaitsta hellitatud miljonäri tütart kui ülesanne põrgust. Summer ja Flynn on valmis üksteist esimesest silmapilgust vihkama. Isegi see et Flynn näeb välja jalustrabavalt mehine ei muuda seda kuidas tema reeglid segavad Summeri elu. Pole siis midagi imestada, et nende kahe vahel hakkavad sädemed lendama. Kuid kui Summer rikub reegleid ühe korra liiga palju, annab Flynn talle õppetunni, mis rikub nende suhte – ning samas muudab neid lähedasemaks kui miski muu oleks seda suutnud.

Nende kauges pelgupaigas alustavad nad võitlust selle üle, kes on taltsutaja ja kes taltsutatav. See on võistlus mis paneb proovile nii nende kehad kui ka meeled. Ning ajapikku hakkavad ka nende südamed alistuma.

Kuid kui need mustad jõud, kes Summerit jälitavad ta lõpuks kätte saavad, pole need võitlused enam mängud, vaid nüüd on kaalul elu ja surm …
Criminal mystery, Romance, Erotica

Kuigi taas kord on tegu rikka tüdruku ja ihukaitsja armastuslooga, siis oli see võrreldes eelmise raamatuga palju parem lugemine. Algusest saati meenutas mulle nende kahevaheline suhtlemine vägagi sarja The Royals printsessi ja tema ihukaitsja vahelist suhtlust, seega on ka nende pildid seda arvustust saatmas :). 

Aga kuigi tegu oli päris andeka armastuslooga, milles on üsnagi huvitav kriminaalne segadus ja lugu oli alguses päris naljakas ja kaasahaarav, siis mingi moment muutus lugu hüplikuks ning kahe autori poolt kirjutatud raamatu õmblused hakkasid mõne koha pealt kärisema. Kuigi lugu ise oli üsnagi ladus ja suuri apse loos polnud, kuid siiski hüppas lugu aegajalt ootamatult, ning nii mõnigi asi, mis tundus olevat toimunud väljaspool raamatu lehekülgi, seoti ülejäänud looga nagu lugeja peaks seda teadma, nagu oleks nendele pühendatud mitmeid lehekülgi.

Vaatamata sellele kõigele mulle see lugu meeldis, kuna Summeri ja Flynni vaheline suhe ja romans oli vägagi meelelahutuslik ja kuum, kuid mind tõsiselt häiris kui tihti ja kiiresti nende meeleolud muutusid, kuidas nad suutsid hetke jooksul armuda, üksteist vihata ja siis taas armuda. Kuidas Summer suutis halada, et Flynn pole ju temaga sama rikas, kuigi Flynnil oli Šotimaal korralik maja ja ta eriülesanded tõid talle sisse korraliku raha …. 

Samamoodi ei mõistnud ma miks olid selles loos mõningad tegelased ja miks nad tegid neid asju mida nad tegid. Kas nad olid vaid lehetäiteks või oli neil mingi eesmärk mida mina ei taibanud, kuid nende olemasolu ja nende teod jäid mulle arusamatuks, kuna nad ei andnud loole midagi juurde.

See mida ma nii saamatult püüan öelda, on see et tegu oli tegelikult väga hea erootilise D/S armastuslooga, milles oli andekaid naljakesi ning armastusväärseid tegelasi, kuid ma ei saa kuidagi üle ega ümber nendest väikestest apsudest, mis üldpilti natuke rikkusid, kuid kui võtta neid kui kahe kirjaniku ühistöö tagajärgedeks ja end neist mitte häirida lasta, siis on see tegelikult väga hea lugu. Ja mul on plaanis läbi lugeda – kui ma ega leian – ka teised selle sarja raamatud, sest tegelikult oli tegu ju päris andeka looga.


Samasuguseid kirjanike tandemeid nagu Evie Hunter (Caroline McCall ja Eileen Gromley) on teisigi. Näiteks Christina Lauren on tegelikult Christina Hobbs ja Lauren Billings ning Kit Rocha a.k.a. Moira Rogers koosneb Breest ja Donnast.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar